Nieuws

Apple lanceert goedkopere winkel voor Amerikaanse militairen en veteranen

Sommige mensen leveren zo'n grote bijdrage aan onze maatschappij dat ze wel wat extraatjes verdienen. Veteranen en militairen bijvoorbeeld. Apple komt deze nu tegemoet door een online winkel te lanceren waar alles met 10% korting te koop is.

Eerder kregen actieve militairen en veteranen reeds korting op hun aankopen in Apple Stores, maar de lancering van een toegewijde online shop is een mooi signaal van het bedrijf. De webshop biedt 10% korting op schijnbaar alle Apple-producten, in tegenstelling tot de Apple-store voor studenten waar slechts een selectie producten is afgeprijsd.

De campagne is ook geldig voor directe familieleden van militairen en veteranen die in hetzelfde huishouden leven. Verder benadrukt Apple nog dat alle producten voor persoonlijk gebruik zijn.

“Bij Apple zijn we de mannen en vrouwen van onze strijdkrachten zeer dankbaar. We zijn trots om actieve militairen en veteranen een nieuwe speciale online winkel met speciale prijzen aan te bieden als blijk van onze dankbaarheid voor hun moedige service,” luidt een reactie van Apple via Steven Acquino.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business