Nieuws

Elon Musk verdedigt Tesla Model S

Na een vernietigend rapport van Consumer Report, staat Elon Musk klaar om zijn geliefde elektrische te verdedigen.

Deze week heeft Elon Musk het hard te verduren gekregen. Het Amerikaans tijdschrift Consumer Report noemde de Tesla Model S namelijk onbetrouwbaar en verwijderde de wagen prompt van zijn lijst met aangeraden voertuigen. Als klap op de vuurpijl zakte de waarde van de Tesla-aandelen ook nog eens met tien procent.

Toch lijkt Musk niet erg zwaar te tillen aan het nieuws. Volgens hem bevatte het rapport van het tijdschrift namelijk erg veel wagens uit de jonge jaren van Model S en zijn de problemen ondertussen van de baan geholpen bij nieuwe wagens. Ook de positieve kant van de enquête haalt de baas van Tesla aan. “Tesla haalt topscores van alle bedrijven in de branche. Ook zegt het rapport van Consumer Report dat maar liefst 97 procent van de Tesla-eigenaars opnieuw voor een Tesla zouden gaan,” schrijft Musk in een tweet.

Met deze woorden weet Musk in elk geval de investeerders gerust te stellen. De waarde van Tesla-aandelen zijn namelijk geleidelijk aan terug naar hun oorspronkelijk bedrag aan het stijgen. Het ziet er dan ook naar uit dat je nog niet zo snel de Tesla-wagens van de wegen zal zien verdwijnen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Koop jij de nieuwe iPhone 15?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business