Nieuws

De batterij van deze smartphone gaat 10 dagen mee

De frequente oplaadbeurten waarvan je je smartphone moet voorzien, leidt bij velen tot ergernis. Oukitel voorziet zijn nieuwste smartphone daarom van een reusachtige batterij.

De voorbije jaren zijn smartphones steeds dunner, lichter en sneller geworden. Deze vooruitgangen gaan echter ten koste van een degelijke batterij. Fabrikanten probeerden dit probleem op te lossen door het aanbieden van gadgets, zoals powerbanks en speciale smartphonehoesjes, maar deze oplossingen waren groot, log en soms zelfs ronduit lelijk.

Oukitel wil het echter anders aanpakken. Begin volgend jaar zal het bedrijf namelijk een smartphone aanbieden met een batterij van maar liefst 10.000 mAh onder de motorkap. Hierdoor zal je de K10000 tien tot vijftien dagen kunnen gebruiken, alvorens een nieuwe oplaadbeurt nodig is. Indien de cijfers van Oukitel kloppen, zou je met de smartphone zonder problemen van een dagenlange kampeertrip kunnen genieten.

De rest van de smartphone is jammer genoeg minder indrukwekkend. Het toestel bevat namelijk een quadcore MediaTek-processor met een kloksnelheid van 1GHz, een 5,5-inchscherm met 720p-resolutie, een 8-megapixelcamera, 2 GB RAM en 16 GB aan geheugen. Het toestel van Chinese makelij ondersteunt overigens niet alle frequenties die hier gebruikelijk zijn, waardoor het niet zeker is dat 3G en LTE bij ons zullen werken.

De K10000 is vanaf 21 januari beschikbaar en kan je momenteel bestellen voor 240 dollar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business