Nieuws

Sony lanceert universele afstandsbediening met e-inkscherm

Tegenwoordig bieden erg veel bedrijven een universele afstandsbediening aan. Het exemplaar van Sony weet zich te onderscheiden met behulp van e-ink.

Vorig jaar richtte Sony een eigen crowdfundingplatform, First Flight genaamd, op. Het Japanse bedrijf wilde zijn werknemers op deze manier de kans bieden om nieuwe en innoverende producten te bedenken. Zoals bij andere crowdfundingplatformen wordt de ontwikkeling van de toestellen gesponsord door consumenten die een exemplaar op voorhand bestellen.

De Huis Remote Controller is het nieuwste toestel dat door Sony op de Japanse markt wordt gelanceerd en zijn oorsprong kent in het First Flight-platform. Het gaat om een universele afstandsbediening met een e-paper touchscreen. Je kan zelf instellen welke knoppen met behulp van e-ink worden getoond, waarna je met de afstandsbediening zowat al je toestellen kan aansturen. Sony heeft voor e-ink gekozen omdat deze technologie erg weinig stroom vraagt.

Momenteel kan je de Huis Remote Controller enkel in Japan bestellen. Het toestel kost 27.950 Yen, wat overeenkomt met zo’n 220 euro. Net als bij de vorige producten die via First Flight op de Japanse markt zijn beland, is het niet duidelijk of Sony de afstandsbediening ook in andere landen beschikbaar zal maken.

https://youtu.be/uZogq_qBRoU

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business