Nieuws

iOS-update verandert iPad Pro in baksteen

Apple heeft een iOS-update uitgerold om een aantal bugs weg te werken. De update maakt de iPad Pro van 9,7 inch echter onbruikbaar.

Eerder deze week rolde Apple de iOS 9.3.2-update uit. Deze update moet een aantal bugs in het besturingssysteem wegwerken, maar jammer genoeg lijkt het een averechts effect te hebben op de nieuwe iPad Pro van 9,7 inch. Het internet wordt namelijk overspoeld door klachten over onbruikbare iPad Pro’s.

[related_article id=”178679″]Volgens sommige gebruikers verschijnt het foutnummer 56. De foutmelding instrueert gebruikers om hun toestel aan een computer aan te sluiten en iTunes te laten lopen. Jammer genoeg lijkt deze methode de iPads niet terug tot leven te kunnen wekken.

Op de supportpagina van Apple staat een andere oplossing te lezen voor foutnummer 56. De kans is echter klein dat generische oplossingen als “Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van iTunes hebt” en “Controleer op problemen met beveiligingssoftware van andere fabrikanten” je toestel wel terug bruikbaar kunnen maken.

Voorlopig zit er dus niets anders op dan te wachten op een oplossing van Apple. Indien je de nieuwste update nog niet hebt geïnstalleerd op je iPad Pro doe je er goed aan hiermee te wachten. Eenieder met een andere iPad kan wel met een gerust hart de update downloaden en installeren.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business