Nieuws

Kom naar de Belgian E-commerce Conference!

Hoewel jij waarschijnlijk nog languit op het strand ligt ergens in Colombia, Tenerife of Bali, zijn wij al naarstig onze volgende Belgian E-commerce Conference aan het voorbereiden. Wees er snel bij, want tickets zijn – net zoals je bikini – schaars.

We zijn weer BEC! Kom ons op 3 oktober bezoeken voor een fantastische dag vol nieuwe inzichten over de wondere wereld van e-commerce. Heb jij een kleine onderneming, maar weet je niet goed hoe je je online aanwezigheid moet uitbouwen? Op 3 oktober kom je het te weten. Ben je een gevestigde e-retailzaak en wil je je business graag een niveau hoger tillen? Haast je, en kom naar de grootste conferentie over e-commerce binnen België.

Bij wijze van preview kondigen we graag al een paar van onze meest spraakmakende sprekers aan. Karl Gillis is één van de meest bekende namen binnen de e-commercewereld, en wordt vaak in één adem genoemd met Daniel Kahneman en Don Norman. Als conversie- en optimalisatiespecialist bij AGConsult weet Karl als de beste wat er nu wél en niet werkt op het wereldwijde web. Hij heeft het over de veranderende omstandigheden binnen e-commerce, met doorgedreven personalisatie en AI als grootste disruptors.

Bart Van den Brande, managing partner bij Sirius Legal, gooit het dan weer over een totaal andere boeg. Hij licht ons in over de gevolgen van de GDPR-wetgeving op je online business. In zijn keynote geeft Bart ons een antwoord op een aantal prangende vragen. Mag je vandaag de dag nog direct mailings uitsturen? Mag je nog steeds data aankopen van datamakelaars? En hoe ga je correct om met de profieldata van targeted audiencesJe komt het allemaal te weten tijdens BEC.

Bouw, optimaliseer, groei. Op BEC kom je het allemaal te weten. Bestel nu je tickets hier.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business