Nieuws

Netflix test ‘variabele’ afspeelsnelheid op Android

Wil je nog snel een aflevering van je favoriete serie meepikken maar je tijd is beperkt? Op je smartphone kan je vanaf nu versneld kijken.

Netflix is gestart met een klein testprojectje voor de Android-app. De streamingdienst wil verschillende afspeelsnelheden introduceren. De eerste tweets over deze nieuwe functie verschenen een week geleden al, maar het is toch pas echt sinds vandaag beschikbaar. Je kan video’s of series op je smartphone versneld of vertraagd afspelen, op voorwaarde dat die werkt met Android natuurlijk. De afspeelsnelheid kan je laten variëren van 0,5x tot 1,5x de normale snelheid. Een leuke functie dus als je nog snel een aflevering wilt kijken maar je net wat minder tijd hebt. Of als je je favoriete personages eens in slow-motion wilt horen praten.

De tests van deze functies zijn nog maar net begonnen. Dus voorlopig is het nog even afwachten of de variabele afspeelsnelheid op andere platformen zal geïntroduceerd worden. Maar we durven vermoeden dat een uitrol naar iOS en de desktop- en smart-tv versies wel snel genoeg zullen volgen.

Zo ziet het nieuwe menu in Netflix er uit.

LEES MEER: Netflix gaat delen van accounts beperken

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business