Cyber Monday 2020 TechPulse

Cyber Monday 2020 is officieel van start gegaan. Al loopt de shoppingdag nog door een heleboel Black Friday deals, je kan vandaag nog heel wat leuke deals binnenhalen.

Advertentie

Na Black Friday 2020 is het de beurt aan Cyber Monday. Al sinds 2008 is deze speciale shoppingdag volledig gewijdt aan de beste electronicadeals. Ook in ons land is heeft Cyber Monday intussen zijn intrede gemaakt. Grote retailers als Bol.com, Coolblue, Mediamarkt of Vanden Borre springen mee op de kar van het grootste e-shopping evenement van het jaar.

Cyber Monday 2020

Zo’n 11 jaar geleden zijn een aantal verstandige marketing jongens in de e-commerce met deze trend begonnen. Toen waren de twee shoppingdagen nog duidelijk en mooi verdeeld. Black Friday was voor de fysieke winkels de stormloop voor Thanksgiving-feesten en Cyber Monday, de eerste maandag erop, was voor de webshops van diezelfde fysieke winkels om alles rond electronica aan belachelijk lage prijzen te verkopen. Intussen zijn de twee niet meer zo apart dan zou moeten. Black Friday kent tegenwoordig deals die bijna twee weken duren en veel retailers (ook in België) beginnen al minstens  een week op voorhand met bepaalde deals.

Omdat veel van de Black Friday-deals gewoon blijven doorlopen komen ze dus in het vaarwater van Cyber Monday. Je kan je dus afvragen wat het onderscheid tussen de twee shoppingdagen nog maakt. In ieder geval maakt de redactie van TechPulse vandaag voor jou een kleine selectie van de beste deals die je vandaag nog kan binnenhalen. Check dus regelmatig de website voor de laatste leuke deals aangezien we het overzicht verschillende keren zullen aanvullen. Happy shopping!

Advertentie