Ben je op zoek naar een alternatief voor de Apple AirPods? Het Scandinavische merk Urbanears lanceert goedkopere draadloze oortjes vanaf 69 euro.

Advertentie

Na een reeks stijlvolle hoofdtelefoons en accessoires brengt het Zweedse audiomerk Urbanears nu ook twee paar volledig draadloze oortjes uit. De earbuds zijn stijlvol én goedkoop. Maar voor de lagere prijs moet je natuurlijk een béétje inleveren aan kwaliteit.

Luma en Alby zijn de namen van de twee modellen draadloze oortjes van Urbanears. De earbuds kosten respectievelijk 99 en 69 euro. Alby, het goedkopere paar, bezorgt je 15 uur luisterplezier. Ze zijn uitgerust met siliconen oortips in drie maten, waardoor ze voor iedereen passen. Ook hebben de oortjes een ingebouwde microfoon om te telefoneren. Het Luma-model is dan weer goed voor 25 uur luisterplezier. De oortjes worden geleverd met een case waarmee je ze draadloos kan opladen.

De beide modellen zijn regen-proof en hebben voice & touch control om muziek of telefoontjes te regelen. En nog belangrijker: de Luma en Alby zijn ongelofelijk stijlvol en hebben een strak, minimalistisch design. De draadloze oortjes worden geleverd in vier kleuren: charcoal black, ultra violet, dusty white en teal green.

Beschikbaarheid

Naar de beschikbaarheid van deze goedkope draadloze oortjes was het even zoeken. Op de website staat dat Luma en Alby ‘deze zomer’ beschikbaar zullen zijn. Je kan de modellen kopen via de website van Urbanears, die ook in België levert. Ook Amazon biedt de oortjes online op de webshop aan.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here