Cropped shot of an affectionate young couple taking a walk through the city

School, werk, hobbies en familie. Je gezinsleven plannen is niet zo eenvoudig. Met de nieuwe app Family Life wil Proximus gezinsplanning eenvoudiger maken.

Advertentie

Vandaag lanceert Proximus een nieuwe app voor gezinnen. Family Life is een gezinsplanner die het dagelijks leven moet vereenvoudigen. Met een gedeelde kalender, een to-do-lijstje en een communicatieruimte helpt de app je gezinsleven eenvoudiger te plannen. De app is zowel beschikbaar voor iOS en Android. Zowel mensen die al klant zijn bij Proximus als niet-klanten kunnen gebruikmaken van de dienst. Hier kan je de software downloaden.

Meer communiceren

Family Life is gericht op één doel: meer communiceren. Met gezamenlijke agenda’s, takenlijstjes en communicatieruimtes staat het hele gezin met elkaar in contact. Zo breng je met de gezinsplanner in de app ieders agenda op één plek. In de boodschappen- en takenlijstjes kan elk gezinslid een verzoek of taak toevoegen. De gepersonaliseerde lijstjes worden automatisch bijgewerkt wanneer ze zijn voltooid. Daarnaast kan je in de communicatieruimte van Family Life verschillende groepen aanmaken met je gezinsleden, vrienden of buren.

Een laatste handige feature is een gedeelde contactenlijst. Hierin kan je de gegevens van babysitters, familievrienden, de school of leerkrachten toevoegen. Met de app staat al deze nuttige informatie vanaf nu op een centrale plek, waar iedereen makkelijk bij kan. Wat bovendien handig is, wanneer contactgegevens veranderen.

#inspire2020

De lancering van de app maakt deel uit van het #inspire2020-programma van de telecomprovider. Met dit plan wil Proximus zijn digitale transformatie versnellen en de kwaliteit van zijn diensten verder uitbreiden. Zo engageert het bedrijf zich om ‘het beste gigabitnetwerk voor België uit te bouwen, door een sterke versnelling van de uitrol van fiber en 5G’. Daarnaast wil de telecomprovider een ‘digital native’ worden door alle oude IT achter zich te laten en te kiezen voor duurzaamheid.

Natuurlijk is ook groeien een grote ambitie voor Proximus. Daarin kadert de lancering van de Family Life-app. Het bedrijf wil meer gebruikers aantrekken door de MyProximus-app te laten evolueren naar een lokaal ecosysteemplatform om een kwaliteitsvolle gebruikerservaring te creëren. En dat is precies wat Family Life doet.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here