Vandaag start de Digital Days Sale op de webshop van Nintendo. Tot en met 14 juni kan je tot 80 procent besparen op meer dan 350 games.

Advertentie

Nintendo lanceert vandaag een van de grootste acties ooit. Met de Digital Days Sale geeft het bedrijf stevige kortingen op meer dan 350 Switch-Games. Assassin’s Creed®: The Rebel Collection koop je nu bijvoorbeeld voor €34,99 in de plaats van voor €49,99. The Witcher 3: Wild Hunt is dan weer beschikbaar voor maar €41,99. Daarnaast zijn er ook een aantal indie-games in het aanbod opgenomen, met nog grotere kortingen.

In de actie zitten veel games die weinig in aanbieding verschijnen, zoals New Super Mario Bros. U Deluxe, Mario Tennis Aces, Super Mario Party en Dragon Quest XI S. De Digital Days Sale is wel enkel van toepassing op de digitale versies van de game. Je krijgt de korting daarnaast bij eender welke webshop. Nadat je de game hebt besteld, ontvang je een code in je mailbox waarmee je het kortingsbedrag kan claimen bij Nintendo.

Als je de game rechtstreeks koopt op de Nintendo eShop start de download meteen op je console. Hiervoor heb je wel een Nintendo-account nodig gekoppeld aan je Switch-systeem.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here