earbuds

Vandaag zijn er nieuwe beelden gelekt van de toekomstige Samsung Galaxy-oortjes. Dat meldt de website 9to5Mac.

De beelden van de boonvormige, draadloze oortjes zijn gelekt door Evan Blass, en werden daarop overgenomen door de website 9to5Google. De foto’s geven ons een duidelijk beeld van het design van de earbuds, en tonen daarnaast ook het oplaaddoosje. Blass zei ook dat de oortjes de naam ‘Galaxy Buds Live’ zullen krijgen, en niet ‘Galaxy Beans’.

De Samsung Galaxy Buds Live zijn een grote sprong vooruit tegenover Samsungs vorige Galaxy Buds Plus. Op de foto’s is vooral het bronzen kleurenschema opmerkelijk. Opvallend is ook dat de earbuds op de beelden geen siliconen oortipje hebben dat in je oorkanaal gaat als je ze draagt. We zien enkel een boonvormig stuk dat aan de buitenkant van je oor moet komen. Ook in het oplaaddoosje is er geen plaats uitgespaard voor de oortipjes.

Ten slotte lijken de oordopjes een microfoon aan de buitenkant hebben, wat 9to5Google een ‘ventilatie-achtige luidspreker’ noemt. Met deze microfoons kunnen gebruikers waarschijnlijk telefoonoproepen aannemen. Ook kunnen de luidsprekers een rol spelen in de actieve ruisonderdrukking, waarvan Gizmodo UK heeft gemeld dat deze oordopjes die zullen ondersteunen.

Galaxy Tab S7

Naast deze afbeeldingen van de aankomende draadloze earbuds heeft Blass ook nieuwe afbeeldingen van de Galaxy Tab S7 geplaatst. De afbeeldingen, die SamMobile later opnieuw publiceerde, tonen een tablet met een vergelijkbaar ontwerp als de Galaxy Tab S6. Het toestel wordt naar verluidt aangedreven door een Snapdragon 865 Plus-chipset en heeft een ingebouwde vingerafdruksensor.

We hoeven niet lang te wachten om erachter te komen of deze geruchten kloppen. Samsung zal de oordopjes en tablet naar verwachting in augustus onthullen, zodat ze waarschijnlijk gelijk met de Galaxy Note 20 verschijnen.

Wat vind jij van het nieuwe ontwerp van de oordopjes? Laat het ons weten via een reactie onderaan het artikel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here