Wire

ESET behaalt hoge scores in AV-Comparatives H1 Business Security Test 2020

ESET, een wereldleider in cybersecurity, behaalde hoge scores voor zijn Endpoint Protection Advanced Cloud in de AV-Comparatives H1 Business Security Test 2020. AV-Comparatives, een toonaangevende onafhankelijke testorganisatie, gebruikt een van de grootste verzameling malwaremonsters wereldwijd om een echte omgeving te creëren voor uiterst nauwkeurige testen. In het rapport werd een reeks Real-World Protection, Malware Protection en Performance Tests gebruikt om 19 leveranciers te beoordelen

“Als we de behaalde posities in alle afzonderlijke testen evalueren en optellen, en het resultaat als een indicator voor het gehele resultaat nemen, presteerde ESET als beste met een ruime marge”, zegt Jiří Kropáč, verantwoordelijk van de labs voor bedreigingsdetectie bij ESET.

Test voor Real-World Protection

De AV-Comparatives Real-World Protection Test bootst online malware-aanvallen na die een typische zakelijke gebruiker kan tegenkomen bij het surfen op internet. In de nieuwste editie bestond deze test uit 767 testcases met URL’s die rechtstreeks naar uitvoerbare malware verwijzen. Het aantal gemiste monsters varieerde van nul tot 27, waarbij zes het gemiddelde aantal missers waren en het aantal valse alarmen schommelde tussen nul en 41. ESET Endpoint Protection Advanced Cloud & Cloud Administrator detecteerde alle gevallen op drie na en genereerde geen valse alarmen.

Test voor bescherming tegen malware

De malwarebeschermingstest houdt rekening met het scenario waarin de malware al op de schijf aanwezig is of het testsysteem via een andere route binnenkomt in plaats van rechtstreeks van het internet. Voor deze test behoorde ESET tot een groep van vier vendors met een bescherming van 99,9% tegen malware, de op één na beste score in de test, en scoorde opnieuw geen vals alarm.

Prestatietest

De prestatietest liep onder de erkende PC Mark-benchmark, waarbij de testmachine, waarop geen  beveiligingssoftware was geïnstalleerd, een PC Mark-score van 100 punten kreeg. De scores in deze test varieerden tussen 98,9 en 92,5 punten. ESET Endpoint Security was op één na de beveiligingsoplossing met de lichtste voetafdruk en scoorde 98,7 punten.

Valse positieven

Bij alle testen scoorde ESET scoorde geen valse positieven. Zoals het rapport aanduidt, kunnen valse positieven evenveel problemen veroorzaken als een echte infectie, en deze vermijden is een cruciaal element van elk antivirusproduct. AV-Comparatives voerde uitgebreide vals-positieve tests als onderdeel van de Malware Protection Test en de Real-World Protection Test.

Jiří Kropáč, hoofd van de labs voor bedreigingsdetectie bij ESET, gaf commentaar over deze resultaten: “De erkenning van ESET door AV-Comparatives bewijst onze toewijding aan onze klanten en onze belofte om altijd het beste op het gebied van IT-beveiligingsoplossingen te leveren. We zijn trots dat we tijdens de tests geweldige resultaten hebben behaald. We denken dat dit te danken is aan het zorgvuldige ontwerp en de juiste balans van alle parameters in onze technologie, wat een oplossing met een lichte voetafdruk biedt die valse positieven minimaliseert en toch zwaar wordt gewogen in bescherming. We zijn blij dat de aanpak van ESET niet alleen ‘in the wild’ maar ook in testen slaagt. ”

Lees voor meer informatie  AV-Comparatives Business Security Test 2020 (March – June)

Bezoek voor meer informatie over het aanbod van ESET https://www.eset.com/be-nl/

Over ESET
Al 30 jaar ontwikkelt ESET® wereldwijd vooraanstaande software voor IT-beveiliging alsook diensten voor bedrijven en consumenten. ESET, inmiddels grootste IT-security bedrijf van de Europese Unie, biedt een brede waaier aan van oplossingen die gaan van endpoint en mobiele beveiliging tot versleuteling en twee-factor authenticatie. ESET’s hoogpresterende en gemakkelijk te gebruiken producten laten consumenten en bedrijven toe met gemoedsrust te genieten van hun technologie.
ESET beschermt en monitort onopvallend 24/7 en werkt de bescherming in realtime bij om gebruikers veilig te houden en zonder onderbreking te laten werken. De constant veranderende bedreigingen vragen om IT-beveiliging die mee evolueert. Ondersteund door wereldwijde O&O centra werd ESET het eerste IT-beveiligingsbedrijf dat 100 maal de Virus Bulletin VB100 awards kreeg voor het identificeren van elke “in-the-wild” malware en dit zonder onderbreking sinds 2003.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business