Amazon.nl prijsverlaging Apple MacBook Pro M1 MacBook Air M1

De nieuwe MacBook Air & Pro M1 ligt amper in de rekken of Amazon.nl stunt al met een mooie korting. Soms meer dan 100 euro.

De nieuwe generatie MacBooks ligt nog maar een aantal dagen in de winkelrekken of Amazon doet al een prijsverlaging. De nieuwe toestellen hebben Apple’s eerste eigen M1 SoC en zouden volgens de eerste reviews veelbelovende prestaties leveren. Amazon.nl stunt deze week al met een nieuwe aantrekkelijke prijs.

Het is niet helemaal duidelijk wat de reden is. Maar Amazon.nl verlaagt de prijs van een de nieuwe MacBook Pro 13″ en MacBook Air mét M1 al met meer dan 100 euro.

Prijsverlaging Amazon.nl

Beide modellen en beide uitvoeringen zijn al in prijs verlaagd. Voor de MacBook Air M1 met 256 GB krijgen klanten nu 7% korting, voor de uitvoering met 512 GB ook. In percentage lijkt het niet veel, maar het komt neer op meer dan honderd euro voor de hoogste uitvoering.

Bij de MacBook Pro M1 gebruikt Amazon hetzelfde principe. Beide modellen (met 8 cores) zijn in prijs verlaagd met 7%. Ook hier gaat het om een dikke honderd euro voor de twee uitvoeringen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here