Nieuws

iRobot lanceert Roomba i3+ voor 699 euro

Roomba iRobot i3+
Roomba heeft een nieuwe stofzuiger gelanceerd in België. De i3+ is beschikbaar voor 699 euro en neemt al je zorgen weg.

iRobot, de doorgewinterde grootmacht in consumentenrobots, lanceert de nieuwe Roomba® i3+ in België. De nieuwe robotstofzuiger is een uitbreiding op de reeks Roomba robotstofzuigers. Het nieuwe model heeft nu ook de zelf-ledigende bak die ook bij andere modellen beschikbaar is. De Roomba i3+ wordt het tussenmodel.

De i3+heeft intelligente navigatie en een zelf-ledigende bak. Dankzij de Clean Base Automatic Dirt Disposal-techniek en een uitgebreid scala aan gepersonaliseerde schoonmaakfuncties die gebruikmaken van het recent uitgebrachte iRobot Genius Home Intelligence-systeem.  

Roomba iRobot i3+

iRobot Roomba

Net als de Roomba i7+ en Roomba s9+, beschikt ook de iRobot Roomba i3+ over de zelfledigende bak. Hiermee kan de robotstofzuiger zichzelf legen zonder tussenkomst van de gebruiker. Consumenten hoeven wekenlang geen rekening te houden met het legen van de bak. De Roomba i3+ leegt automatisch tot zestig dagen vuil en afval in de Clean Base, die tevens dient als oplader. Het vuil wordt vervolgens opgeslagen in de AllergenLock-zak van de Clean Base. Deze vangt 99 procent van alle pollen en schimmels op, dankzij vier lagen materiaal dat allergenen tegenhoudt.

Alle hoekjes en kantjes

iRobot belooft dat de Roomba i3+ doelgericht reinigt en in rechte lijnen. De i3+ navigeert zo door de verschillende kamers in huis, zowel over harde vloeren als op tapijt. Wanneer de batterij leeg raakt, laadt de nieuwe Roomba zichzelf automatisch op en hervat hij de schoonmaaktaak totdat deze af is.

De Roomba i3+ heeft een gebruiksvriendelijk nieuw ontwerp dat in elk huishouden past. De robotstofzuiger heeft een duurzame, geweven textuur waardoor er minder vingerafdrukken en stof op blijft zitten. Het ringvormige licht op de Roomba i3+ is niet zichtbaar als hij uit staan, waardoor de robot op de achtergrond blijft. Hij licht alleen op als hij zijn gedrag wil communiceren of bij notificaties die verschijnen terwijl de robot actief aan het werk is.

IFTTT of Google Home

Gebruikers van de Roomba i3+ kunnen nog meer uit hun apparaat halen met de iRobot Home App. Deze app brengt gebruikers meer dan de standaard controle via de app en biedt de mogelijkheid tot een nog gepersonaliseerde schoonmaakervaring.

Met de iRobot Home App is het mogelijk om het automatisch functioneren van de Roomba i3+ in te stellen bij bepaalde situaties of gebruiken. Deze optie, ondersteund door iRobot Genius en IFTTT Connect, is exclusief voor klanten van iRobot. Wanneer je van huis vertrekt, op weg naar werk of voor een wandeling, en de voordeur sluit, begint de Roomba i3+ direct met schoonmaken als andere slimme apparaten, zodra de August Wi-Fi Smart Lock hem hiervoor een seintje geven.

Wanneer de Roomba i3+ is aangesloten op Alexa of Google, kunnen gebruikers enkel hun stem gebruiken om de robot aan te sturen. Het is ook mogelijk om de stofzuiger te combineren met de dweilstofzuiger van iRobot.

De versie met zelfledigende bak (i3+) kost 699 euro. Zonder (i3) betaal je 449 euro.

Roomba iRobot i3+

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business