Nieuws

Is dit de nieuwe MacBook Air 2021?

MacBook Air 2021
De nieuwe MacBook Air 2021 zal een nieuw design krijgen. Platter, 2 USB-C-poorten en MagSafe. Dit zijn de eerste renders.

Nieuwe renders die gebaseerd zijn op echte afbeeldingen van de toekomstige MacBook Air tonen een design dat in lijn ligt met de nieuwe iMac 2021. De renders komen van Renders by Ian die de foto’s kreeg van de gekende leaker Jon Prosser.

Nieuwe MacBook Air 2021

De nieuwe MacBook Air krijgt twee USB-C-poorten en waarschijnlijk ook een MagSafe lader. Echter is dat laatste niet helemaal zeker omdat die informatie volgens Prosser ontbrak op de foto’s. Bovendien is de zien op de renders dat het scherm van de Air net zoals de iMac 2021 witte schermranden heeft in plaats van zwarte. Ook de behuizing zou beschikbaar zijn in een hele serie kleuren, net zoals de nieuwe iMac.

Maar zal dit nu effectief de nieuwe MacBook Air worden? Het antwoord ligt in het midden, ja en nee. De kans is heel groot dat de renders overeenkomen met wat we eind dit jaar zullen te zien krijgen. Het design van de nieuwe Air zal bovendien helemaal plat zijn en niet meer schuin liggen. Een mooie verbetering vind ik persoonlijk.

Volgens Prosser zal Apple de nieuwe MacBook Air uitbrengen tegen het einde van dit jaar, ten laatste begin volgend jaar. Het bedrijf heeft nog geen reactie uitgebracht rond de video maar zal dat naar alle waarschijnlijkheid ook niet doen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business