Nieuws

Hocus Pocus 2 vanaf 30 september op Disney+ te streamen

Hocus Pocus 2
Hocus Pocus 2 komt er nu dan eindelijk aan. Op 30 september verschijnt het sequeel op de Halloween-classic op Disney+.

Het is ein-de-lijk zover, er komt een vervolg op de originele Hocus Pocus-film uit 1993. Voor degenen opgegroeid in de jaren ‘90 uiteraard een klassieker, maar dat is het zeker niet zozeer voor de jongere generatie die nu opgroeit. Gelukkig waardeert Disney steeds meer films op en keren ze terug binnen een modernere setting. Die moderne setting heeft overigens weinig invloed op de verhaallijn van de film. We keren nog altijd terug in het Amerikaanse Salem en ook de originele acteurs van de heksen, Bette Midler, Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy, keren terug in hun rol.

Hocus Pocus 2: hetzelfde verhaal?

Hocus Pocus 2 mag weliswaar een sequeel heten op de originele film uit 1993, in de basis zien we in de film hetzelfde verhaal. Zodoende jagen de heksen nog altijd op kinderen en verschijnen zij nadat een kaars met zwarte vlammen per ongeluk wordt aangestoken. Voor de drie jonge vrouwen die de kaars hebben aangestoken is het vervolgens een race tegen de tijd om te voorkomen dat de heksen onsterfelijk worden en een onoverkoombare ravage aanrichten in Salem.

Het lukte de Dennisons in de originele Hocus Pocus film de Sanderson Sisters, zoals de heksen heten, op tijd uit te schakelen door het spreukenboek weg te nemen. De vraag is of het ook ditmaal lukt om de heksen uit te schakelen of dat ze nu toch écht onsterfelijk worden. Je kan er in elk geval zeker van zijn dat je met deze film elke seconde vol spanning zit en de Halloween-avonden compleet zijn.

Bekijk het nu op Disney+

Zit je op het puntje van je stoel voor het sequeel op de originele Hocus Pocus film, dan hoef je niet lang te wachten. Volgens Disney gaat de film op 30 september in première op Disney Plus.

Nog geen abonnement op Disney+? Vandaag kan je een abonnement scoren voor 8,99 euro. Wie weet wordt het binnenkort duurder. Een jaarabonnement kost 89,90 euro, en daarmee bespaar je nog eens 15 procent op jaarbasis.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business