Nieuws

Disney+ deelt trailer voor fantasyfilm Brahmāstra

Brahmāstra deel 1 Disney Plus
Fantasyfans opgelet: Brahmāstra: Part 1 - Shiva verschijnt weldra op Disney Plus. We krijgen ditmaal alvast de trailer van de Hindi-film te zien.

De trailer van Brahmāstra: Part 1 – Shiva biedt ons een inkijkje in het met actie, avontuur en magie-gevulde verhaal. Exact zoals je verlangt bij een superheldenfilm. Bekende helden zul je in dit verhaal niet tegenkomen. Voor Brahmāstra trekt Disney Plus een geheel nieuw universum open. Daarbij spreekt het over het Astraverse, uiteraard gebaseerd op het metaverse-universum van de toekomst.

In het verhaal van Brahmāstra staat één karakter centraal: Shiva. Shiva ontdekt in de film dat hij een zogenoemde astra is. Als astra bezit hij over magische krachten; krachten die hij moet inzetten voor het beschermen van de krachtigste astra. Of het Shiva lukt deze zware last te dragen en de wereld van het kwade te onthouden, zullen we in de film tegemoet zien komen. Spektakel gegarandeerd.

Zoals de naam doet vermoeden zal het niet bij één film blijven, maar volgen er op termijn meerdere delen van de Bollywood-film. De regie van de Disney-film ligt in handen van Ayan Mukerji die al aan het hoofd van meerdere Hindi-films gestaan heeft, waaronder Wake Up Sid in 2009.

Brahmāstra (deel 1) op Disney Plus

Brahmāstra: Part 1 – Shiva is direct op Disney Plus beschikbaar. Je hoeft dus niet meer te wachten op de afloop van het verhaal. Als avontuur, actie, magie, cultuur en religie jou sterk aantrekken mag je deze film zeker niet missen. Daarbovenop mag je in de film genieten van kleurrijke personages met elk een eigen verhaal.

Nog geen abonnement op Disney+? Vandaag kan je een abonnement scoren voor 8,99 euro. Wie weet wordt het binnenkort duurder. Een jaarabonnement kost 89,90 euro. Daarmee bespaar je op jaarbasis 15 procent in abonnementskosten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business