Nieuws

BasWare benoemt Bart Schaillee tot channel manager Belux

BasWare, gespecialiseerd in oplossingen voor het automatiseren van financiële processen, heeft Bart Schaillee benoemd tot channel manager voor België en Luxemburg. In deze functie is Schaillee verantwoordelijk voor de ondersteuning van de bestaande partners en voor de verdere uitbouw van een partnerkanaal. De focus ligt op de Purchase-to-Pay-oplossing die het bedrijf via indirecte sales op de markt wil brengen.

Bart Schaillee is afgestudeerd als Master in de Handelswetenschappen aan de EHSAL, maar startte zijn loopbaan in het buitenland. Hij werd binnen Oracle Direct, het EMEA Telesales center van Oracle in Dublin, aangesteld als business development consultant voor België en Luxemburg. Nadien promoveerde hij tot teamleider van Oracle’s inside salesteam voor de Benelux.

Nieuwe partners

Bram Kuijper van BasWare Benelux benadrukt dat het bedrijf de Belgische en Luxemburgse markt via een indirect salesmodel wil benaderen. BasWare wil het bestaand partnerkanaal met deze aanwerving extra ondersteuning geven. Naast het begeleiden van bestaande resellers, zal Schaillee zich toeleggen op de recrutering van nieuwe partners.

De nieuwe channel manager schetst het profiel van de partner waarnaar BasWare op zoek is: “Ze hebben een gedegen ERP-kennis en/of ervaring in het verkopen van software. Ze richten zich op grote ondernemingen in België en Luxemburg, en zijn bereid om te investeren in de opbouw van kennis en in de verkoopvaardigheden rond onze Purchase-to-Pay-oplossing. We willen dat de eindklanten bij hen terecht kunnen voor de lokale ondersteuning en de implementatie.”
De Purchase-to-Pay-oplossing van BasWare is software voor het automatiseren van het bestel- en betalingsproces van goederen en diensten. Hiermee worden zowel het elektronisch inkopen als de elektronische faktuurverwerking verenigd in één systeem.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business