Nieuws

Hitachi Data Ingestor vereenvoudigt cloud

Hitachi Data Systems verbetert de Hitachi Data Ingestor (HDI). Met het cloud- en opslagsysteem kunnen bedrijven hun cloudinitiatieven versnellen en vereenvoudigen. 

De nieuwe versie van Hitachi Data Ingestor biedt klanten, waaronder remote kantoren en gebruikers van cloud storage, schaalbare en back-upvrije storageoplossingen. In samenwerking met het Hitachi Content Platform (HCP) is Hitachi Data Ingestor uitgerold als een virtuele applicatie, die data verstuurt vanuit het IT-systeem naar de infrastructuur. Dankzij die ontwikkeling is het voor klanten mogelijk om op een eenvoudige en kostenefficiënte manier data vanuit de cloud te verplaatsen naar een eigen omgeving.    

“Voor een organisatie kan het lastig zijn om bedrijfskritische data op te slaan en te beschermen op één gecentraliseerde locatie”, zegt Rob Hilterman, CTO Benelux bij Hitachi Data Systems. “Bedrsijven met verschillende locaties hebben het vaak moeilijk om data op een veilige en adequate manier te beheren. De combinatie van Hitachi Data Ingestor met het Hitachi Content Platform maakt het voor organisaties mogelijk om data beter te beveiligen en te beheren, en tegelijk hun infrastructuurfootprint te verkleinen.”

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat heb jij gekocht tijdens Black Friday?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business