Heb jij ook zo vaak last van een platte band? Gelukkig is daar een ideale oplossing voor! Deze gadget heeft binnen no-time elke platte band weer opgepompt.

De meeste manieren om een platte band weer op te pompen zijn inmiddels wel bekend. Zo heeft waarschijnlijk héél fietsend Nederland, de ‘normale’ fietsenpomp wel eens gebruikt. Net zoals dat iedereen met een rijbewijs gegarandeerd die betaalde bandenpomp bij het tankstation kent.

Maar stel nou dat er een gadget verkrijgbaar is in Nederland, waarmee je vrijwel elke platte band binnen no-time weer hebt opgepompt. Daar wordt elke fietser en bestuurder toch Alleen maar vrolijk van.

 

Van ergernis naar oplossing

Waarschijnlijk kan iedereen zich namelijk wel een soortgelijke situatie herinneren. Waarbij je nietsvermoedend op de fiets stapt en vrijwel meteen constateert, dat je achterband helemaal leeg is. Wat een drama!

In principe weet dus iedereen hoe vervelend zo’n platte band kan zijn. Een kleine maar gevreesde nachtmerrie, waar eigenlijk niemand op zit te wachten. Ben je eenmaal de klos, dan maakt het verder ook niet uit of je met de fiets, auto, of ander voertuig op wielen onderweg bent. Een platte band is nooit leuk. Onmogelijk!

Gelukkig leven we in een tijdperk, waarin nieuwe technologieën steeds vaker in de praktijk kan worden ingezet. Dus waarom moeilijk doen, als het ook een stuk makkelijker kan!

 

De Superpomp™

Deze elektrische bandenpomp heeft elke platte band vrij snel weer op de gewenste druk. Sterker nog, als handige gadget voor onderweg kan die banden oppompen tot wel 10.3 BAR! Zo worden die ritjes naar het tankstation natuurlijk helemaal overbodig.

 

Bovendien werkt de Superpomp™ niet alleen op auto- en fietsbanden. Je kunt er bijvoorbeeld ook zwembandjes, voetballen, basketballen en zelf rolstoelen mee oppompen.

Ideale gadget voor onderweg

Zeker als je kijkt naar de omvang en het gewicht van een traditionele bandenpomp of compressor. Dan heeft deze gadget eigenlijk alleen maar interessante voordelen. Zo zorgt het moderne design er bijvoorbeeld voor, dat de bandenpomp slechts 5x5x18cm groot is en niet meer dan 330 gram weegt.

 

Ook kan die via een micro usb-kabel eenvoudig worden opgeladen en past die makkelijk in je rugzak of fietstas. In de auto opladen is ook mogelijk.

Makkelijk en snel in gebruik

De elektrische bandenpomp bevestig je aan het ventiel van de platte band. Vervolgens stel je op het blauwe LCD-schermpje de druk in en de band wordt automatisch opgepompt. Je hoeft zelf verder niks te doen en kunt de pomp op de grond neerleggen totdat die klaar is. Op het moment dat de gewenste druk is bereikt stopt die automatisch met pompen. Je kan exact de druk in je band meten en aanpassen. Zodat de spanning altijd optimaal is in je banden.

 

Plattebandd.nl

Alleen al kijkend naar de positieve reviews van de Superpomp™ weet je gewoon dat je hiermee een topper in huis haalt! Check hieronder een videoreview van de professioneel triatleet Evert Scheltinga!

 

Review professioneel Triatleet

 

Mocht je nou voor eens en voor altijd willen afrekenen met elke platte band die je vanaf nu tegenkomt? Dan raad ik je aan om zelf eens een kijkje te nemen op de website plattebandd.nl.