Disney Disney+

Met een VPN-verbinding kan je de regionale blokkeringen omzeilen en Disney+ overal bekijken!

In november heeft de streamingindustrie er een weer een grote speler bij gekregen. Netflix, Amazon Prime en Hulu kregen er een geduchte concurrent bij vanuit het grootste productiehuis ter wereld: Disney.

Ja, we hebben het natuurlijk over Disney+ (of Disney Plus), een on-demand streamingdienst die vrij is van vervelende advertenties. Bovendien biedt het goedkopere abonnementsprijzen dan heel wat andere diensten.Disney+ heeft al een heel grote fanbase overal ter wereld, wat toch verrassend is want het is nog lang niet overal ter wereld beschikbaar. Al in de eerste week had het meer dan 10 miljoen abonnees.

Ben je ook grote fan van Disney, maar ben je gefrustreerd dat het nog niet bij ons beschikbaar is? Dat is niet nodig! Ook jij kan het wachten overslaan en de dienst al activeren wanneer je dat wil. Daar heb je enkel een VPN-verbinding voor nodig.

Wat maakt Disney+ zo onmisbaar?

Waarom zou je nog eens elke maand een abonnement willen betalen voor eens streamingdienst terwijl er al zoveel zijn? Het antwoord is meer simpel: meer content om van te genieten!

Geen enkele streamingdienst kan alle content die ooit gemaakt is aanbieden. Er zijn ontelbaar veel productiehuizen, waardoor het voor een streamingdienst miljarden euro’s zou kosten om al die content exclusief te verkrijgen. Daarom bestaan er verschillende opties op de markt, die elk actief zijn in bepaalde regio’s en deals hebben met productiehuizen. Sommige streamingdiensten hebben zelfs hun eigen productiehuis om eigen content te produceren, zoals Netflix.

Disney+ trekt zoveel fans omdat de dienst exclusieve rechten heeft op content van Walt Disney Studios, Marvel, Star Wars, Pixar en National Geographic. Dat aanbod kan je nog uitbreiden met een bundel die naast Hulu US ook nog ESPN+ bevat. Kortom, er zijn geen redenen om Disney+ niet te willen!

Waar is Disney+ al beschikbaar?

Toen Disney zijn on-demand streamingdienst aankondigde, was iedereen verheugd. Maar dat werd bij vele al snel gevolgd door frustratie door het nieuws dat het maar in beperkte regio’s zou aangeboden worden.

Disney zal het bereik van zijn netwerk uiteindelijk wel eens uitbreiden, maar daar moeten we nog even op wachten. Op de officiële webpagina kan je een roadmap vinden waar het wanneer beschikbaar zal zijn. West-Europa zal in de eerste helft van dit jaar aan de beurt zijn, en Oost-Europese landen volgen tegen het einde van 2020. Fans in Latijns-Amerika zullen zelfs nog tot het begin van 2021 moeten wachten.

Gelukkig bestaat er een manier om het wachten te omzeilen… een VPN-verbinding.

Kijk overal naar Disney+ met een VPN

De belangrijkste functie van een VPN-verbinding is om gebruikers een gevoel van veiligheid en privacy te geven voor hun online data en activiteiten. Maar gebruikers ontdekte dat de anonimiteit die het biedt ook kan gebruikt worden om regioblokkeringen te omzeilen.

In andere woorden, het is mogelijk om met een VPN-dienst een IP-adres van eender welk land te bekomen om je virtuele locatie te veranderen, en zo aan content te geraken die in je regio geblokkeerd is.

Voor Disney+ betekent dat concreet dat je dat je IP-adres kan veranderen naar een Amerikaans of Nederlands en zo al toegang kan krijgen tot de dienst in België. Geweldig toch? Als we dan nog ineens een aanbeveling mogen doen welke VPN-dienst te gebruiken: PureVPN.

De perfecte VPN voor Disney+

PureVPN verzamelt alle functies om het een ideale VPN server ter maken voor online streaming. Het heeft servers voor alle regio’s waar Disney+ al beschikbaar is. Je kan dus toegang krijgen tot die locaties en zo Disney+ van overal bekijken.

Daarnaast biedt PureVPN geoptimaliseerde servers aan die de beste snelheden de hele dag door garanderen en dus ook een buffervrije streamervaring. Je kan het ook gebruiken om nog heel wat andere streamingdiensten te activeren, alsook geblokkeerde websites en applicaties.

Het beste nieuws is dat dit alles wordt aangeboden voor een lage prijs van 2,96 euro per maand!