ESET

BRATISLAVA, 19 november 2020 - ESET, een wereldleider op het gebied van cyberbeveiliging, behaalde opnieuw de hoogste score in de nieuwste AV-TEST

voor best antivirus software for Android. In september, na de release van versie 6.0 van ESET Mobile Security (EMS) met de nieuwe functie voor betalingsbescherming, behaalde ESET een totaal van 18 punten, de hoogste score voor de tweede keer op rij.

AV-TEST, een toonaangevende onafhankelijke testorganisatie, gebruikt een van ‘s werelds grootste collecties van digitale malwarestalen om een ​​echte omgeving te creëren voor uiterst nauwkeurige interne tests.

Na het behalen van de hoogste score in de AV-TEST in juli 2020, werd ESET geëvalueerd met 14 andere mobiele beveiligingsproducten. AV-TEST gebruikte de standaardinstellingen en de meest recente versie voor alle producten. De tests waren gericht op malwaredetectie en bruikbaarheid, met inbegrip van prestaties en valse positieven. ESET Mobile Security behaalde een score van 99,8%, de hoogste, voor ‘Bescherming tegen de nieuwste Android-malwareaanvallen in realtime’ en een perfecte 100%  voor ‘Detectie van veelgebruikte Android-malware ontdekt tijdens de afgelopen 4 weken’. ESET Mobile Security voor Android trad ook op de voorgrond omdat het geen invloed heeft op de levensduur van de batterij of het apparaat vertraagt.

Versie 6.0 van de Premium Mobile Security-oplossing brengt een nieuwe beveiligingslaag voor EMS-gebruikers. De functie ‘betalingsbescherming’ beschermt gebruikers als ze financiële toepassingen gebruiken, zoals tijdens bankieren of trading. Deze functie categoriseert automatisch alle geïnstalleerde apps uit de Google Play Store die onder de noemer Financiën vallen en scant ze op mogelijke bedreigingen. Aan deze lijst kan de gebruiker ook andere geïnstalleerde apps toevoegen die mogelijk niet tot de categorie Financiën behoren.

Over de behaalde resultaten, zei Branislav Orlík, Product Manager bij ESET: “We zijn bijzonder trots op de voortdurende erkenning door AV-TEST voor ons aanbod van mobiele beveiligingsproducten. Onze toewijding om onze klanten de beste IT-beveiligingsoplossingen te bieden, komt tot uiting in deze scores, omdat het van essentieel belang is dat de persoonlijke en zakelijke gegevens van gebruikers op het hoogste niveau beschermd worden. Het verheugt ons dat we opnieuw de topscore hebben behaald en we zijn vastbesloten om ons productaanbod steeds te vernieuwen en bij te werken. “

Bezoek ESET Mobile Security om hierover meer te vernemen en alsook Belgium op https://www.eset.com/be-nl/ 

Over ESET

Al 30 jaar ontwikkelt ESET® wereldwijd vooraanstaande software voor IT-beveiliging alsook diensten voor bedrijven en consumenten. ESET, inmiddels grootste IT-security bedrijf van de Europese Unie, biedt een brede waaier aan van oplossingen die gaan van endpoint en mobiele beveiliging tot versleuteling en twee-factor authenticatie. ESET’s hoogpresterende en gemakkelijk te gebruiken producten laten consumenten en bedrijven toe met gemoedsrust te genieten van hun technologie.


ESET beschermt en monitort onopvallend 24/7 en werkt de bescherming in realtime bij om gebruikers veilig te houden en zonder onderbreking te laten werken. De constant veranderende bedreigingen vragen om IT-beveiliging die mee evolueert. Ondersteund door wereldwijde O&O centra werd ESET het eerste IT-beveiligingsbedrijf dat 100 maal de Virus Bulletin VB100 awards kreeg voor het identificeren van elke “in-the-wild” malware en dit zonder onderbreking sinds 2003.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here