Wire

Top Product Awards van AV-TEST voor beste Windows-antivirussoftware gaan naar ESET

ESET
ESET, een wereldleider in cyberbeveiliging, werd opnieuw beloond met Top Product Awards in de nieuwste AV-TEST Product Review en Certification-rapporten voor zowel zakelijke als consumentenproducten

ESET, een wereldleider in cyberbeveiliging, werd opnieuw beloond met Top Product Awards in de nieuwste AV-TEST Product Review en Certification-rapporten voor zowel zakelijke als consumentenproducten (AV-TEST Product Review and Certification reports).

ESET’s zakelijke aanbod voor Windows, ESET Endpoint Security 7.3, en zijn Windows-consumentenproduct, ESET Internet Security 14.0, behaalden perfecte scores in de categorieën Bescherming, Bruikbaarheid en Prestaties, zodat beide de Top Product Awards in de tests van november en december 2020 binnenhaalden. In de AV-TEST-rapporten van augustus en oktober 2020, hadden ESET Endpoint Security 7.3 en ESET Internet Security 13.2 ook Top Product Awards ontvangen.


AV-TEST, een vooraanstaande onafhankelijke testorganisatie, gebruikt een van de grootste verzamelingen malwarevoorbeelden ter wereld om een echte omgeving te creëren met zeer nauwkeurige interne tests en realistische testscenario’s.

In deze tests werden de beste Windows-antivirussoftware voor thuis- en zakelijke gebruikers geëvalueerd. Alle vendors werden in drie hoofdcategorieën beoordeeld: bescherming, prestaties en bruikbaarheid. Bij de consumenten- en bedrijfsevaluaties scoorden de oplossingen van ESET een perfecte 6 in de categorie bescherming, waar bescherming tegen en detectie van malware, inclusief web- en e-mailbedreigingen wordt gemeten. De oplossingen behaalden ook een perfecte score in de categorie Bruikbaarheid, waar men de impact meet op de bruikbaarheid met indicatoren als vals alarm, valse detecties en onnodig blokkeren van websites. In de categorie Prestaties, waar de gemiddelde invloed op computersnelheid wordt beoordeeld, behaalden zowel de zakelijke producten als de consumentenproducten opnieuw een 6 op 6, wat een verbetering is ten opzichte van de 5,5 die deze oplossingen in de tests van augustus / oktober behaalden.

Roman Kováč, ESET’s Chief Research Officer, verklaarde: “Het verheugt ons lovend commentaar te blijven ontvangen voor onze beveiligingsoplossingen voor  bedrijven en consumenten. Ons succes bij het behalen van perfecte scores in de drie categorieën maakt me buitengewoon trots. ESET zet zich in om technologie veiliger te maken voor alle gebruikers. Dat onze oplossingen als topproducten erkend worden, is het bewijs van onze inspanningen. De resultaten van AV-TEST bevestigen eens te meer dat onze oplossingen in realistische scenario’s werken. Door de gebeurtenissen van het afgelopen jaar is men wereldwijd meer online gegaan dan voorheen en vermits cyberdreigingen voortdurend evolueren, is deze erkenning nog nooit zo belangrijk geweest. Zowel bedrijven als thuisgebruikers kunnen erop vertrouwen dat ze met ESET veilig zijn. “

Verneem meer over ESET’s oplossingen voor Windows voor bedrijven en consumenten op https://www.eset.com/be-nl/

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business