Wire

ESET is Top Player in Radicati APT Protect Market Quadrant 2021 voor tweede jaar op rij

ESET
ESET, een wereldleider in cybersecurity, werd voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot 'Top Player' in het Radicati-rapport 2021 Advanced Persistent Threat (APT) Protection Market Quadrant.

ESET, een wereldleider in cybersecurity, werd voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot ‘Top Player’ in het Radicati-rapport 2021 Advanced Persistent Threat (APT) Protection Market Quadrant. In het rapport werden 12 toonaangevende beveiligingsleveranciers beoordeeld op functionaliteit en strategische visie. ESET is een van de zes vendors die de Top Player-status hebben verkregen.

Het Radicati Market Quadrant is een meetsysteem dat een overzicht geeft van een specifieke technologiemarkt. De editie van dit jaar gaat over APT Protection, gedefinieerd als “een reeks geïntegreerde oplossingen voor detectie, preventie en eventuele remediëring van zero-day-bedreigingen en persistente kwaadaardige aanvallen.”

Het beveiligingsaanbod van ESET voor bedrijven omvat een breed waaier aan geavanceerde oplossingen, waaronder ESET Enterprise Inspector (EEI), ESET Threat Intelligence en ESET Dynamic Threat Defense (Cloud Sandbox).  De oplossingen, en meer bepaald de EEI, werden gelauwerd wegens hun krachtige endpoint-level detectie en respons-mogelijkheden (EDR), inclusief het monitoren van events zoals de uitvoering van processen en scripts alsook van uitgebreide correctiemogelijkheden.  Het rapport legde eveneens de nadruk op ESET’s oplossingen wegens hun eenvoudige implementatie en gebruik alsook de meertalige ondersteuning.

In het APT Protection Market Quadrant 2021 worden Top Players voorgesteld als “de huidige marktleiders, met producten die zowel brede functionaliteit bieden als een sterke toekomstvisie.” De positionering van ESET als topspeler voor het tweede jaar op rij bewijst de toewijding van het bedrijf.

Het rapport stelt ook dat “leveranciers niet van de ene op de andere dag topspelers worden … ze moeten zelfgenoegzaamheid bestrijden en blijven innoveren.”

Juraj Malcho, Chief Technology Officer bij ESET: “We zijn verheugd erkend te worden als Topspeler in Radicati’s Protection Market Quadrant APT 2021. Voor het tweede jaar op rij als een topspeler benoemd worden, weerspiegelt ESET’s wens om te blijven innoveren en een reeks producten te leveren die zelfs de meest geavanceerde en persistente dreigingsscenario’s aanpakken. Het voorbije jaar heeft verder aangetoond hoe cruciaal IT-beveiliging is voor bedrijven ongeacht hun grootte. We zijn trots op onze oplossingen die in real-world getest worden, en op onze toewijding om een veilige wereld voor alle technologiegebruikers te creëren.”

Om meer te vernemen over het rapport 2021 Radicati Market Quadrant: Advanced Persistent Threats Protection, klik: Advanced Persistent Threat (APT) Protection Market Quadrant

Meer vernemen over het uitgebreide productengamma van ESET? Bekijk dan https://www.eset.com/be-nl/.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business