ESET

ESET wint voor de derde keer de SE Labs AAA-prijs met zijn Endpoint Security-oplossing.

Advertentie

ESET, een wereldleider in cyberbeveiliging, behaalde, in het eerste kwartaal van 2021 met zijn Endpoint Security-oplossing, de AAA-onderscheiding – de belangrijkste, in de SE Labs’ Q1 2021 Enterprise Endpoint Protection. Het is de derde keer dat ESET de SE Labs AAA-prijs won. De ontwikkelaar won die prijs ook in het eerste en derde kwartaal van 2020.

SE Labs, een toonaangevend onafhankelijk testbedrijf, heeft tot doel de beveiliging van informatietechnologie te verbeteren door het evalueren van producten en diensten ontworpen om aanvallen te detecteren en tegen inbraken te beschermen. Tussen januari en maart 2021 werden 9 endpoint beveiligingsoplossingen getest om hun efficiëntie te beoordelen bij realtime detectie en bescherming tegen bedreigingen. Voor zijn precisie behaalde ESET Endpoint Security een score van 1116, de tweede beste (99%) van de geteste oplossingen.

ESET Endpoint Security

ESET Endpoint Security werd ontwikkeld om bedrijven te beschermen met een combinatie van robuuste antivirus- en netwerkbeveiligingssoftware. Bij het testen werd de oplossing blootgesteld aan een mix van gerichte aanvallen en reële bedreigingen op openbare Websites. De resultaten hebben aangetoond dat ESET Endpoint Security buitengewoon efficiënt is in het blokkeren van kwaadaardige URL’s, het omgaan met exploits en het correct klasseren van legitieme apps en websites.

Jiri Kropáč, hoofd van Threat Detection Labs, zei: “Bij ESET verheugt het ons om voor de derde keer door SE Labs beloond te worden met een AAA-onderscheiding. Deze weerspiegelt onze toewijding om de beste antivirus- en cyberbeveiligingsoplossingen aan te bieden en onderstreept onze voortdurende inspanningen om robuuste en betrouwbare producten te leveren terwijl het dreigingslandschap steeds complexer wordt. Het testen van onze oplossingen in reële omgevingen is cruciaal om gebruikers te bewijzen dat hun bedrijf, gegevens en werknemers in de beste handen zijn als het op kwaadwillende actoren en cyberaanvallen aankomt. Voor bedrijven over de hele wereld heeft cyberveiligheid de hoogste prioriteit. ESET is trots dat het geavanceerde technologie van de hoogste kwaliteit kan leveren.”

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here