ESET

ESET, met hoofdkantoor in Slowakije, heeft als eerste bedrijf in het land het label “Cybersecurity Made in Europe” behaald en ziet het als een supplementaire erkenning van zijn capaciteiten en toewijding om burgers, bedrijven en overheidsinstanties te beschermen tegen cyberdreigingen.

Advertentie

ESET is een van de eerste in Europa gevestigde IT-beveiligingsbedrijven die het label “Cybersecurity Made in Europe” kreeg van de European Cyber ​​​​Security Organization (ECSO). Dit label benadrukt de kwaliteit en waarden van Europese beveiligingsaanbieders die beantwoorden aan de criteria opgesteld door de organisatie.

“Als toonaangevende leverancier van platforms voor endpointbeveiliging met hoofdkantoor in Europa, is ESET verheugd deze eer te ontvangen, die zijn toewijding aan zijn basis in Centraal-Europa en zijn steun voor innovatie in de regio benadrukt”, aldus Andrew Lee, ESET Director Government Affairs. “Hoewel ESET nu een wereldwijd bedrijf is, blijven we trots op onze Europese roots en reputatie voor de kwaliteit van onze producten en diensten. “

ESET, meer dan 30 jaar geleden opgericht en gevestigd in Bratislava, heeft als doel te ervoor te zorgen digitale gebruikers over de hele wereld volop kunnen profiteren van het immense potentieel van een wereld die steeds meer digitaal wordt. Op het niveau van de Europese Unie heeft ESET effectieve partnerschappen afgesloten tussen de publieke en private sector, door gebruik te maken van de expertise van elk van hen. Dit heeft zich uitgebreid tot samenwerking in onderzoek voor grote Europese wetenschappelijke projecten en met veiligheidsorganisaties, verantwoordelijk voor de verdediging van cyberspace.

Om het ECSO-label “Cybersecurity Made in Europe” te verkrijgen, moeten bedrijven aantonen dat:

• het hoofdkantoor van het bedrijf in Europa gevestigd is;

• de meerderheid van zijn medewerkers in Europa gebaseerd is;

• de kernmarkt Europa is;

• er wordt voldaan aan de 10 basisbeveiligingseisen (https://www.enisa.europa.eu/publications/indispensable-baseline-security-requirements-for-the-procurement-of-secure-ict-products-and-services), die voor ENISA essentieel zijn om producten en diensten in informatie- en communicatietechnologie als veilig te kunnen beschouwen.

U kunt het werk van ESET volgen op de blog www.WeLiveSecurity of op de ESET Research Twitter-pagina.

Dit artikel is geschreven door één van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here