Wire

ESET opnieuw “Champion” in de globale leiderschapsmatrix Canalys 2021 voor cyberbeveiliging

ESET
ESET, een wereldleider in cyberbeveiliging, heeft voor het derde achtereenvolgende jaar de "Champion"-status behaald in de nieuwste Canalys Global Cybersecurity Leadership Matrix, waarmee het zijn positie van 2020 heeft verbeterd met een focus op investeringen in zakelijke diensten en training van partners.

Canalys is een toonaangevend wereldwijd marktanalysebedrijf voor technologie met een speciale focus op channel met als doel zijn klanten te begeleiden inzake toekomst van technologie en verder te doen denken dan de bedrijfsmodellen uit het verleden.

De  Cyber ​​​​Security Leadership Matrix 2021 beoordeelde 19 vendors op hun wereldwijde channel en hoe ze de afgelopen 12 maanden in de markt hebben gepresteerd. De Matrix combineert feedback van partners opgenomen in de Canalys Vendor Benchmark-tool met onafhankelijke analyse van de dynamiek van elke leverancier in het kanaal op basis van hun investeringen, strategie, prestaties en uitvoering in de markt.

Matthew Ball, hoofdanalist bij Canalys legt uit: “ESET’s technische ondersteuning, accountbeheer en globaal gemak van zakendoen zijn het hoogst beoordeeld door de partners. ESET bleef investeren om zijn aanwezigheid in bedrijfsaccounts te versterken en verbeterde zijn Global Managed Service Provider-programma met de lancering van zijn EMA2-marktplatform. “

ESET MSP Administrator 2 (EMA2) is een licentiebeheersysteem voor Managed Service Providers (MSP’s) dat de toegang uitbreidt tot het meer geavanceerde portfolio van ESET  en met tools van derden integreert via ee speciale programmeerinterface.

ESET bereikte met acht andere leveranciers de Champion-status. Champions hebben de hoogste scores in de Canalys Vendor Benchmark en delen gemeenschappelijke kenmerken, waaronder het verbeteren en vereenvoudigen van channelprocessen en het demonstreren van hun inzet voor het verhogen van de inkomsten die partners genereren. Champions moeten ook blijk geven van duurzame investeringen in de toekomst van hun channelmodellen, ook in programma’s en initiatieven voor hun channels.

Ignacio Sbampato, Chief Business Officer van ESET: “Sinds onze oprichting hebben we steeds dezelfde waarden en attitude ten opzichte van de channel gehad. We verbeteren voortdurend onze middelen en tools om onze partners te helpen en hun bedrijf te laten groeien, hun klanten te beschermen tegen alle soorten bedreigingen en we zijn er trots op dat ze de kwaliteit van onze producten en diensten blijven erkennen. Het is  fijn te weten dat onze partners ons zeer goed beoordelen en de investeringen in onze platforms en systemen waarderen. Een veiligere internetervaring voor iedereen is onze hoofddoel en zonder een sterke relatie met partners zouden we dit doel niet bereikt hebben. “

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business