Eset

ESET, een wereldleider in cyberbeveiliging, bekleedt de plaats van Challenger in het Omdia Market Radar – Mobile Security Management Solutions-rapport.

Advertentie

In dit document, dat de markt voor deze oplossingen verkent wegens het groeiende belang van beveiliging in hybride en mobiele werkmethodes, worden de mobiele oplossingen voor beveiligingsbeheer van ESET’s mobile security management solutions geëvalueerd. Omdia voert onafhankelijk marktonderzoek uit om een ​​holistisch beeld te krijgen van technologische ecosystemen en biedt haar rapporten aan om bedrijven, leveranciers en dienstverleners te helpen begrijpen hoe mobiliteit de werkplek beïnvloedt. Het is de eerste keer dat ESET in het onderzoek van Omdia wordt vermeld en het is ook een van de zeven leveranciers die in dit rapport zijn opgenomen.

Beveiliging mobiele apparaten is prioriteit

Daar de pandemie een katalysator is voor de aanzienlijke toename van telewerken en hybride werken, moet de beveiliging van mobiele apparaten een prioriteit zijn voor bedrijven. Omdia benadrukt dat leveranciers die de mobiele beveiligingsbehoeften van ondernemingen ondersteunen, steeds belangrijker zullen worden voor de strategie van ondernemingen, omdat het volledige beheer van mobiele beveiliging zal blijven groeien.

De ESET-oplossingen voor mobiele beveiliging helpen bedrijven om bedreigingen – gericht op mobiele werkkrachten, te voorkomen, te detecteren  en op te lossen. Dit rapport evalueert zowel de stand-alone ESET Endpoint Security for Android als de beheermogelijkheden voor mobiele apparaten van ESET PROTECT Enterprise, en meer bepaald het gebruiksgemak via één enkel scherm. Het rapport erkent ook de sterke capaciteiten van ESET om mobiel beveiligingsbeheer op Android en iOS te ondersteunen en benadrukt de bedreigingsinformatiediensten van ESET, alsook het gebruik van machine learning dat in zijn beveiligingsoplossingen is opgenomen.

Zuzana Legáthová, Head of Analyst Relations bij ESET, zei: “We zijn verheugd dat we voor het eerst in het Omdia-rapport worden vermeld en dat we Challenger zijn in de mobiele beveiligingsindustrie. We weten dat de beveiligingsbehoeften van bedrijven voortdurend veranderen en dat mobiele apparaten een steeds grotere bedreiging zullen vormen in het landschap van cyberbeveiliging. De werkwereld is het afgelopen jaar drastisch veranderd en we zijn er trots onze partners en klanten die zich aan nieuwe manieren van werken aanpassen, te kunnen ondersteunen met onze geavanceerde technologie en expertise.”


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here