TechPoll

Luister je graag naar podcasts, en welke applicatie gebruik je daar het liefst voor? TechPoll wil het weten!

Advertentie

Een pittig debat over een actueel onderwerp, ofwel een leuke vraag onze favoriete vormen van entertainment. Via TechPoll dagen we onze lezers uit om mee met ons na te denken over het laatste technologienieuws. De poll van deze week gaat over podcasts.

Podcasts zijn tegenwoordig ‘hot’. Op Spotify en Apple Podcasts kan je duizenden verschillende podcasts vinden, en elke dag komen er weer honderden nieuwe afleveringen bij. Of het nu gaat over het laatste nieuws, de sportuitslagen van het voorbije weekend of muziek, er is voor ieder wel wat wils. Niets heerlijker dan op de trein of thuis in de zetel even lekker onderuit te zakken en een podcast te beluisteren.

We willen dan ook graag weten of onze lezers ook gebeten zijn door de podcastmicrobe. We vragen je echter niet naar je favoriete podcast, maar wel naar welke app je het liefst gebruikt om podcasts te beluisteren. Google en Apple hebben hun eigen platformen voor Android en iOS, maar in de appwinkels kan je voldoende alternatieven downloaden. Spotify spendeerde al miljoenen euro’s om je meer naar podcasts te laten luisteren, en voor andere apps zoals Pocket Casts waren podcasts altijd de belangrijkste bestaansreden. Stem je favoriet platform naar de overwinning! Deel ons gerust ook je favoriete podcast mee in de reacties onderaan.

TechPoll: Wat is je favoriete podcastapp?

Advertentie

Gerelateerde artikelen

6 Podcasts voor de technologieliefhebber

Wie niet genoeg kan krijgen van technologie doet er goed aan om al eens een podcast te beluisteren. Dit zijn de suggesties van onze redactie.

Workshop Pocket Casts: De beste podcasts in je broekzak

Pocket Casts is de laatste podcast app die je ooit zal nodig hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here