techpoll mobiel beleggen

Elke week proberen we onze lezers uit de dagen met een uitdagende poll. Deze week: welke app gebruik je het liefst om te beleggen?

Advertentie

De TechPoll van deze week is voor de beursexperten onder ons. Bekijk jij elke dag het beursnieuws bij het ontbijt? Ken je de koers van je favoriete (tech)bedrijf uit het hoofd? Ken jij het verschil tussen een ‘bear market’ en een ‘bull market’? Steeds meer particulieren wagen ook hun gokje op de beurs op zoek naar een interessant buitenkansje om hun spaarcenten wat meer te laten opleveren. De drempel om te beleggen is ook veel lager geworden omdat dit vandaag de dag gewoon vanaf je smartphone kan.

Via beleggingsapps kan iedereen die wil in slechts enkele stappen starten met beleggen. Je maakt een account aan, je stort een geldbedrag en je kan beginnen handelen in aandelen. Je hebt je aandelenportefeuille constant bij de hand zodat je ieder moment van de dag nieuwe aandelen kan bijkopen of verkopen. De beste beleggingsapps worden beheerd door banken en professionele brokers die er mee op toezien dat jouw beleggingen in een veilige omgeving verlopen.

Het aanbod aan mobiele beleggingsapps is dan ook niet meer op twee handen te tellen. Maar welke applicatie(s) gebruik jij om te beleggen? Doe mee met onze lezerspoll!

TechPoll: wat is jouw favoriete app om te beleggen?