Apple iPhone 11 kopen kleuren

Nog niet zeker over de aankoop van de nieuwe iPhone 11? Dit zijn de beste redenen waarom je echt niet langer moet twijfelen.

Dat de iPhone 11 en de iPhone 11 Pro geweldige toestellen zijn is duidelijk, maar is het de moeite om voor een upgrade te kiezen als je al een vorige generatie in je bezit hebt? En wat als je huidige smartphone ondertussen enkele jaren oud is? Hieronder vind je de beste redenen die wij konden bedenken om vandaag nog een iPhone 11 aan te schaffen.

1. Verbeterde batterijduur

Batterijduur is jarenlang een gevoelig punt geweest bij iPhone-gebruikers. Wat je ook deed, de batterij leek nooit even lang mee te gaan als bij andere smartphones. Gelukkig vond Apple dat het tijd was om hier iets aan te doen met de iPhone XR van de vorige generatie. Deze had simpelweg de beste batterijduur ooit gezien op een iPhone en de nieuwe iPhone 11 is van plan om die trend door te zetten, zodat je van ‘s ochtends tot ‘s avonds op pad kan gaan zonder te hoeven bijladen. 

2. Nieuwe processor 

Dankzij de nieuwe A13 Bionic chipset, is de iPhone 11 een pak sneller dan vorige generatie en dat ga je overal merken als je de smartphone in je handen hebt. Scrollen doorheen webpagina’s gaat belachelijk vlot en apps (waaronder ook games) zullen sneller laden én beter draaien. Als je de haperingen van je huidige telefoon beu bent, dan moet je gewoon vandaag nog pre-orderen

3. Betere camera én extra lens

De camera van een smartphone wordt steeds belangrijker en Apple heeft zich daar in het verleden steeds op gefocust. Je kan dan ook niet anders dan kwalitatieve beelden verwachten. De iPhone 11 heeft twee camera’s aan de achterkant en dat is meteen dubbel zoveel als bij de iPhone XR. Het gaat om twee 12 megapixel camera’s, een met een 26 mm (f/1.8 diafragma) en een van 13 mm (f/2.4) die je in staat stelt om wide-angle foto’s te maken. Vooraan vinden we nog een derde 12 megapixel camera die nu ook 4K 60 FPS opnames kan maken, net als de rest. Wie dus indruk wil maken met zijn vakantiefoto’s weet waar hij terecht kan.  

Apple iPhone 11 camera test

 

4. De Slofie

We doen een speciale vermelding van de ‘slofie’ mogelijkheden van de iPhone 11. Het toestel is immers in staat om slow-motion beelden op te nemen aan 120 frames per seconde. Leuk voor actiemomenten. De functionaliteit is momenteel uniek op iPhone te vinden en Apple heeft ondertussen zelfs een patent genomen op de populaire term. 

5. iOS 13

Wie nog een oude iPhone heeft die stilaan alle ondersteuning aan het verliezen is van Apple en de verschillende app-ontwikkelaars, zal stilaan moeten toegeven dat het tijd is om over te stappen op een nieuwer toestel. Met de release van iOS 13 is er geen beter moment om dat te doen. Het nieuwe besturingssysteem van Apple is voorzien van een verzameling kleine en grote tweaks die je het leven een pak makkelijker gaan maken. Zo zien notificaties er een pak beter uit en zijn ze vooral nuttiger en interactiever. Verder heeft Face-ID een update gekregen (het is nu 30 procent sneller) en is het algemene design van iOS gewoon een pak aangenamer in gebruik. De donkere modus is eindelijk aangekomen en fotobewerking gaat een pak vlotter dan voordien. Siri is ook een pak slimmer geworden, net als de type-ervaring van het on-screen toetsenbord, want je kan eindelijk swipen om een tekst te typen. Hadden we trouwens al gezegd dat apps tot twee keer sneller laden dan voordien? Reden genoeg dus om voor iOS 13 te kiezen.

iPhone 11 kopen

6. iPhone 11 komt in nieuwe kleuren

Specificaties en software zijn leuk, maar het oog wil ook wat en daarom is de iPhone 11 deze keer beschikbaar in enkele nieuwe kleuren. De tijden van enkel zwart en wit zijn al lang voorbij en daarom kan je nu ook kiezen uit groen, geel, paars en de rode (PRODUCT)RED variant. Apple wil dus duidelijk dat de telefoon bij iedereen zijn stijl past.

7. Hij is op 20 september beschikbaar

Waar we voordien enkele weken moesten wachten tot de nieuwste iPhone hier bij ons beschikbaar was, krijgen we hem nu gewoon op hetzelfde moment als de fans in de Verenigde Staten. Wie snel is kan hem vandaag nog pre-orderen om zeker te zijn van een exemplaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here