Smart Home BF2020

In dit artikel vind je een overzicht terug van alle deals voor het smart home van Black Friday 2020.

Advertentie

Welkom bij het artikel waar je de beste deals voor het smart home van Black Friday 2020 kan terugvinden. Hieronder vind je een overzicht van alle acties die momenteel aan de gang zijn. Bovendien wordt deze lijst voortdurend aangevuld, dus vergeet zeker niet af en toe een kijkje te nemen of er een nieuwe promotie is opgedoken. Happy shopping!

Lenovo Smart Clock

Dankzij de Lenovo Smart Clock moet je niet meer uit bed om je verwarming uit te zetten, lichten uit te zitten, een notitie te maken … Dankzij de ingebouwde Google Assistant vraag je simpelweg alles wat je wil. ‘s Ochtends krijg je een volledig overzicht van de dag die je te wachten staat, inclusief omschrijving van het verkeer, het weer, je afspraken en meer. Daarmee is de Lenovo Smart Clock een onmisbare toevoeging voor je smart home.

Koop de Lenovo Smart Clock nu voor 34,99 euro in plaats van 89,99 euro bij Fnac.

Google Nest Mini

Op zoek naar een voordelige smart speaker? Dan kan je steeds bij Google terecht. Bij Bol.com vind je de Nest Mini nu voor slechts 29 euro.

tado Thermostaat Starter Kit V3+ met gratis Radiator Thermostaat (2-pack)

tado set

We gingen eerder reeds aan de slag met de slimme thermostaat van Tado en waren behoorlijk onder de indruk. Nu kan je er ook zelf mee aan de slag dankzij een topdeal. Concreet krijg je het Starter Kit V3+ (bevat een Bridge en kamerthermostaat) en vervolgens ook nog eens vier slimme radiatorknoppen voor slechts 249,99 euro. Dat is een korting van maar liefst 50%. Abonneer je op de nieuwsbrief, dan krijg je bovendien nog eens 5 euro korting.

Koop het tado set nu voor 269,95 euro in plaats van 499,97 euro bij tink.

Google Nest Hub

De tegenhanger van bovenstaande Lenovo Smart Display is de Google Nest Hub. Deze toont je je laatste foto’s, live camerabeelden van je smart camera, laat je muziek streamen via YouTube Music, Spotify en TuneIn en toont video’s op YouTube. Normaal betaal je 125 euro voor de Google Nest Hub, maar sla nu je slag en betaal slechts 89 euro.

Koop de Google Nest Hub nu voor 89 euro in plaats van 125 euro bij Bol.com.

Sonos One – 166 euro – bol.com

Sonos hoeft geen introductie meer. De smart speaker staat in menig huishouden waar hij dagelijks gebruikt wordt voor TuneIn, Spotify, Pocket Casts en vele andere applicaties. Dankzij de ondersteuning voor Google Assistant, wordt de Sonos meteen ook een waardige smart speaker. Sonos-producten worden niet vaak afgeprijsd, maar voor Black Friday wordt er uiteraard een uitzondering gemaakt.

Liever Bol.com? Daar koop je de Sonos One voor 166 euro. 

Eve Cam – Slimme beveiligingscamera

Houd te allen tijde je huis in de gaten en bescherm tegelijkertijd de privacy van de vier muren. Met Eve Cam ontvang je direct gedetailleerde notificaties op je iPhone als er iets aan de hand is. Eve Cam vertrouwt exclusief op Apple HomeKit Secure Video en is vanaf de grond af ontwikkeld om uw gegevens privé te houden.

Raadpleeg de beste deal nu op Amazon.nl.

Advertentie