Instagram lijkt zwaar in te zetten op het stimuleren van interactiviteit tussen gebruikers. Eerder voegde het sociale platform reeds de mogelijkheid tot peilingen toe binnen het Stories-gedeelte en mogelijks komt er binnenkort nog een extra manier van interactie.

In dit artikel vind je een overzicht terug van de beste deals die Amazon aanbiedt voor Black Friday 2019.

Welkom bij het artikel waar je de beste deals die Amazon aanbiedt voor Black Friday 2019 kan terugvinden. Hieronder vind je een overzicht van alle acties die momenteel aan de gang zijn. Bovendien wordt deze lijst voortdurend aangevuld, dus vergeet zeker niet af en toe een kijkje te nemen of er een nieuwe promotie is opgedoken.

De deals van vandaag:

Lenovo tablets

Vandaag lijkt een goede dag te worden voor de aankoop van een nieuwe tablet. Voor het merk Lenovo zijn heel wat interessante aanbiedingen te vinden. De Lenovo Tab E10 kost vandaag 119,00 euro, terwijl je er normaal €130 voor zou moeten betalen.

Black Friday 2019
Lenovo E10.

Robotstofzuigers

Op Amazon zijn al heel de week leuke deals te vinden op robotstofzuigers. Waarom zou je het nog zelf willen doen? Enkele modellen die vandaag in promo staat zijn onder meer Roborock E35 (€309,99 in plaats van €399,99). Dat klinkt niet slecht! Zoek je het toch in een wat lagere prijsklasse, dan kan een Annew robotstofzuiger misschien wel wat voor jou zijn. Daarvoor moet je maar €66,18 neerleggen. Voor een zwarte betaal je net iets meer, maar €75,64 is eigenlijk ook nog steeds geen geld.

Een iRoomba robotstofzuiger laat zich door geen enkel obstakel tegenhouden.

Bang & Olufsen

Ook de muziekliefhebbers komen vandaag aan hun trekken. Twee deals vandaag op producten van het topmerk Bang & Olufsen. De Beoplay H9i Bluetooth Over-ear hoofdtelefoon, uitgerust met noise cancellation-functies, heb je vandaag voor een mooie prijs van €323,99. Let wel op: de deal is enkel geldig voor de beige variant. Verkies je liever draadloze oortjes, dan is de deal voor de BeoPlay E8 draadloze Bluetooth headset mogelijk wel interessant voor jou. Deze set heb je vandaag voor €128,00 in plaats van €149,99.

Beige is ook een stijlvolle kleur, toch?

 

Al deze deals zijn nog exclusief verkrijgbaar tot en met middernacht. Wees er dus snel bij! Uiteraard is er nog heel wat meers te krijgen bij Amazon. Blijf daarom zeker regelmatig dit artikel controleren voor nieuwe aanbiedingen en neem eens een kijkje op de webpagina van Amazon.

Gerelateerde artikelen

Black Friday 2018: overzicht

Tijdens Black Friday zie je door de bomen het bos bijna niet meer. Laat dit artikel daarom jouw wandelgids zijn voor de overvloed aan koopjes.

Black Friday 2018: audio

In dit artikel vind je een overzicht terug van alle audiodeals van Black Friday 2018.

Black Friday 2018: smartphones

In dit artikel vind je een overzicht terug van alle smartphonedeals van Black Friday 2018.

Black Friday 2018: smart watches

In dit artikel vind je een overzicht terug van alle deals voor smart watches van Black Friday 2018.