True wireless oortjes hoeven niet extreem veel geld te kosten. Dit zijn 6 goedkopere alternatieven voor Apple's AirPods Pro.

Advertentie

Tegenwoordig vind je in de winkel bijna uitsluitend earbuds die volledig draadloos zijn. En wie over draadloze earbuds spreekt, denkt al snel aan Apple AirPods/Pro die in 2016 voor het eerst op de markt kwamen. Plots zag je overal mensen op straat met witte korte streepjes in hun oren. Aanvankelijk een vreemd zicht, nu is het normaal. Want ook andere audiogiganten sprongen op de kar en lanceerden hun visie op draadloze earbuds. De AirPods van Apple zijn goed maar hebben een serieus prijskaartje. Daarom stelden we een lijstje op van 6 alternatieven waarvoor je minder dan 200 euro betaalt.

Apple AirPods Pro vs. de rest

Vandaag heb je de AirPods Pro met draadloze oplaadcase voor 289,00 euro bij Coolblue. Vanaf nu zal de prijs alleen maar zakken, zet je schrap voor dit leuke lijstje.

Sony WF-1000XM3

Sony WF-1000XM3 – 189,00 euro

We beginnen met een koppel krachtpatsers. Deze earbuds van Sony worden heel vaak vergeleken als de betaalbare concurrent van Apple’s AirPods.

Onze review lees je hier.

Interesse in deze earbuds van Sony? Koop ze langs hier.

 

AirPods Pro alternatief

Samsung Galaxy Buds – 119,00 euro

De ideale betaalbare opslossing voor wie ook graag van ruisonderdrukking houdt. Via de Ambient Sound modus kan je alles of niets van je omgeving afsluiten en genieten van de muziek.

Interesse in deze earbuds van Samsung? Koop ze langs hier.

 

 

Apple Airpods Pro alternatiefJabra Elite Active 65t – 133,00 euro

Een sterk staaltje technologie. Je ziet deze earbuds bijna niet in de oren en de geluidskwaliteit is machtig.

Onze review lees je hier.

Interesse in deze earbuds van Jabra? Koop ze langs hier.

 

Apple AirPods Pro alternatiefHuawei FreeBuds 3 – 159,00 euro

Deze earbuds zijn eigenlijk een schaamteloze kopie van Apple’s AirPods. Toch blijkt de audiokwaliteit goed te zijn en hebben de FreeBuds 3 ook ruisonderdrukking.

Interesse in deze earbuds van Huawei? Koop ze langs hier.

Apple Airpods pro alternatiefJaybird Vista (zwart, wit, blauw) – 179,99 euro

In september 2019 nam Sven deze true wireless oortjes onder de loep. De geluidskwaliteit bleek fenomenaal te zijn, de oortjes zijn weersbestendig en de vorm en grootte is compact genoeg.

Onze review lees je hier.

Interesse in deze earbuds van Jaybird? Koop ze langs hier.

 

Apple airpods pro alternatiefHouse of Marley – Liberate Air – 128,99 euro

House of Marley zou wel eens een merk kunnen zijn waar je nog niet vaak van gehoord hebt. Toch zijn deze true wireless oortjes zeker de moeite waard om aan te halen. Ze zijn waterbestendig, gemaakt om te sporten en bovendien op een milieuvriendelijke manier gemaakt met duurzame materialen.

Interesse in deze earbuds van House of Marley? Koop ze langs hier.

 

 

 

 

Advertentie