Wedstrijd

12 dagen kerst: Win een Nokia 5.1 Plus smartphone, het perfecte midrange toestel

24 uur lang maak je kans op een Nokia 5.1 Plus, een gloednieuw midrange toestel die nog niet eens op de Vlaamse markten is verschenen – een exclusieve winactie, dus…

TechPulse is in kerststemming en dat zal je geweten hebben. In de aanloop naar Kerstmis geven we iedere dag een mooie technologieprijs weg aan één of meer gelukkige winnaars. Je krijgt telkens 24 uur de kans om het cadeau te winnen. Na 24 uur maken we een winnaar bekend en onthullen we de volgende prijs. Via deze kalender krijg je een overzicht van alle cadeaus die we al hebben weggegeven, en een hint van wat er nog zit aan te komen.

Deze wedstrijd is afgesloten, de winnaar wordt gecontacteerd. Op onze overzichtspagina voor 12 dagen kerst vind je alle lopende acties terug.

Vandaag halen we wederom een cadeau onder onze kerstboom vandaan, niet ver van ons vandaag lag een zeer mooi cadeau, die we dan ook weg zullen geven: de Nokia 5.1 Plus van HMD Global.

Nokia 5.1 Plus

Het is een behoorlijk opgeblazen variant van de Nokia 5.1 op het gebied van de specificaties. Het toestel krijgt namelijk de beschikking over een MediaTek Helio P60 SoC, waar de Nokia 5.1 het moet doen met de MediaTek Helio P18. Ook heeft het toestel met 3 GB RAM één extra GB RAM verkregen. Op het gebied van opslaggeheugen heeft het toestel 32 GB, dit is nog uit te breiden met een 400 GB microSD-kaartje. Het toestel wordt voorzien van stroom door een geïntegreerde 3.060 mAh batterij.

Aan de voorkant van de smartphone bevindt zich een 5,8-inch IPS lcd-scherm met een HD+ resolutie en een 19:9 beeldverhouding. Dat maakt ook direct duidelijk dat het toestel, net als de Nokia X5, een notch bevat – al is deze bij de Nokia 5.1 Plus gelukkig aan de kleine kant. In de notch is de 8 MP-selfiecamera aanwezig samen met de speaker voor telefoongesprekken. Aan de achterkant bevinden zich nog twee camerasensoren, een 13 MP-sensor met PDAF, evenals een 5 MP-dieptesensor voor ‘portrait modus’. Het toestel bevat, een verrassing voor een midrange toestel, een USB-C poort, net zoals een audiopoort, daardoor kan je met alle gemakken van dien gewoon muziek luisteren zonder een adapter.

Android One

Het grootste voordeel van de Nokia 5.1 Plus is mogelijk nog wel dat het toestel binnen het Android One-programma valt. Het toestel ontvangt daarmee drie jaar lang maandelijkse veiligheidspatches en twee jaar updates van het besturingssysteem, zoals gegarandeerd door het Android One-programma. Daarmee is de Nokia 5.1 Plus een van de meest beveiligde telefoons en altijd up-to-date met de nieuwste Google-services, zoals Google Assistant en Google Photos dat gratis hoogkwalitatieve foto-opslag biedt.

Doe mee en win!

Wij mogen één lezer gelukkig maken met een gloednieuwe Nokia 5.1 Plus, zo nieuw dat hij in onze contreien nog niet eens in de winkel te vinden is.

Je kan heel eenvoudig je kans wagen: like ons op Facebook of volg ons op Twitter, en laat je e-mailadres hieronder achter. Alleen als je beide stappen voltooit, wordt je deelname meegerekend. Deelnemen kan tot morgenmiddag, donderdag 13 december om 12 uur.

Deze wedstrijd is afgesloten, de winnaar wordt gecontacteerd. Op onze overzichtspagina voor 12 dagen kerst vind je alle lopende acties terug.

Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd en wordt de Nokia 5.1 Plus in zijn of haar richting gestuurd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business