(whitepaper) Deze whitepaper schetst hoe een toonaangevende retailer zijn servers heeft aangepast om zijn groeiende e-commerce te ondersteunen.

De groeiende vraag naar e-commerce heeft ervoor gezorgd dat retailers de manier waarop zij zaken doen met klanten moesten veranderen. Bedrijven willen tegenwoordig een extreem hoge beschikbaarheid bereiken, vooral in de drukste tijden van het jaar.

In het verleden hebben veel retailers hun e-commerce uitbesteed. Tegenwoordig zijn retailers echter aan het overschakelen om alles binnenshuis te houden. Dit vereist een systeem met geoptimaliseerde prestaties en betrouwbaarheid.

Deze whitepaper schetst hoe een toonaangevende retailer zijn servers moest updaten door Linux-servers te migreren, om zo zijn groeiende e-commerce te ondersteunen. Je leest welke prestaties en mogelijkheden dit tot stand heeft gebracht en wat het voor invloed had op de beschikbaarheid en kosten voor het datacenter.

 Klik hier om de gratis whitepaper “Bon-Ton Stores: Maximizing Peak Capacity; Minimizing Stack Costs – Power Systems” te downloaden.

$(document).ready(function() {
$(“.fancybox”).fancybox();
});