Nieuws

ESET Internet Security valt in de prijzen bij AV Comparatives en Virus Bulletin

Bratislava, 17 mei 2019 – ESET, wereldleider in cybersecurity, werd prijzen toegekend door AV Comparatives en Virus Bulletin, voor het Windows product ESET Internet Security.

AV Comparatives, een onafhankelijke organisatie met wereldwijde herkenning voor testen en certificering, kende ESET Internet Security de eerste plaats toe in zijn rapport Performance Test – Impact of Consumer Security Software on System Performance. ESET behaalde 99,7 punten uit een maximum van 100 punten, een nog betere score vergeleken bij de 98,5 punten die behaald waren in het 2018 rapport.  Het vlaggenschipproduct voor consumenten behaalde de vermelding “Zeer snel” in alle testen, met inbegrip van kopiëren van bestanden, manipulatie van archieven, installatie van apps, lancering, navigatie in websites en downloaden van content.

De test evalueert de impact van antivirussoftware op de prestaties van het systeem, omdat programma’s zoals antivirussoftware voor real-time bescherming een zekere percentage van de systeemcapaciteiten gebruiken terwijl ze op de achtergrond actief zijn. Van de 16 geteste leveranciers, behaalde ESET de eerste plaats.

Daarnaast behaalde ESET Internet Security de VB100 certificering in het rapport VB 100 Certification Report April 2019 van Virus Bulletin.  De certificering wordt toegekend aan software die voldoet aan een minimumnorm voor het detecteren van malware terwijl weinig of geen legitieme programma’s geblokkeerd worden. ESET behaalde een score van 100%, wat resulteert in een nieuwe VB100 certificering , de 119de Virus Bulletin prijs.

Jiří Kropáč, verantwoordelijk voor de detectie van bedreigingen bij ESET, legt uit: “De erkenning van ESET als leider inzake consumentenbescherming bewijst onze toewijding om zowel consumenten als bedrijven de absolute top te bieden in IT security. Terwijl malware zich steeds verder ontwikkelt en een serieuse bedreiging is voor gebruikers en hun persoonlijke data, zijn we fier een betrouwbare oplossing aan te bieden zodat consumenten van de hele wereld veilig en beschermd zijn.”

 

Meer vernemen over het aanbod van ESET? Breng een bezoek aan ESET Internet Security.

Over ESET  Al 30 jaar ontwikkelt ESET® wereldwijd vooraanstaande software voor IT-beveiliging alsook diensten voor bedrijven en consumenten. ESET biedt een brede waaier aan van oplossingen die gaan van endpoint en mobiele beveiliging tot versleuteling en twee-factor authenticatie. ESET’s hoogpresterende en gemakkelijk te gebruiken producten laten consumenten en bedrijven toe met gemoedsrust te genieten van hun technologie. ESET beschermt en controleert onopvallend 24/7, werkt de bescherming bij in real time en maakt het mogelijk dat bedrijven en gebruikers zonder onderbreking kunnen werken. Evoluerende bedreigingen vragen om IT-beveiliging die mee evolueert. Ondersteund door wereldwijde O&O centra werd ESET het eerste IT-beveiligingsbedrijf dat 100 maal de Virus Bulletin VB100 awards kreeg voor het identificeren van elke “in-the-wild” malware en dit zonder onderbreking sinds 2003.  Bezoek voor meer info www.eset.com of volg ons op LinkedInFacebook en Twitter.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business