Nieuws

ESET als ‘Champion’ gepositioneerd in de Canalys global Cybersecurity Leadership Matrix 2019

ESET, wereldleider in cybersecurity, verkreeg voor het eerst de status van Champion in de Canalys Cybersecurity Leadership Matrix 2019.

Canalys is een vooraanstaand, globaal bedrijf in technologische marktanalyse met een duidelijke focus op het kanaal. Het heeft als doel de klanten te begeleiden naar de toekomst van de technologie-Industrie en verder te denken dan de bedrijfsmodellen uit het verleden.

Zijn Cybersecurity Leadership Matrix onderzocht 15 vendors in cybersecurity op het vlak van hun wereldwijde kanaalprestaties over de afgelopen 12 maanden. De matrix combineert feedback van de partners uit de Vendor Benchmark-tool van Canalys met een onafhankelijke analyse van het momentum van elke leverancier in het kanaal op basis van hun investeringen, strategieën, marktprestaties en uitvoering.

ESET was een van de vijf vendors die de status van Champion verkreeg, samen met Cisco, Sophos, Palo Alto Networks en Fortinet. Deze Champions behalen de hoogste score in de Canalys Vendor Benchmark en vertonen gemeenschappelijke kenmerken met inbegrip van het aanbrengen van verbeteringen, het vereenvoudigen van de processen van het kanaal alsook een aantoonbare betrokkenheid om de inkomsten, door de partners gegenereerd, te doen groeien. Champions moeten ook bewijzen dat ze duurzaam investeren  in de toekomst van hun kanaalmodellen met programma’s en initiatieven.

Ketaki Borade, Research Analyst bij Canalys, legt uit: “ESET werd gepositioneerd als Champion omdat het een sterk partnergevoel liet zien wegens voortdurende investeringen in internationale markten waar het zich concentreerde op meer lokale middelen om zijn gespecialiseerde partners te ondersteunen. Het bedrijf bleef zijn partnerprogramma’s verder ontwikkelen door het verbeteren van processen voor bedrijfsdeals, het invoeren van een dashboard voor technische ondersteuning en het aanbieden van meer programma’s voor training en certificering.”

Meer vernemen over het aanbod van ESET? Breng een bezoek aan https://www.eset.com/be-nl/

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business