Nieuws

ESET benoemd tot één van Gartner Peer Insights Customers’ Choice for Endpoint Protection Platforms 2019

Bratislava, december 2019 - ESET, een wereldleider in cybersecurity, kondigt aan benoemd te zijn tot één van de 2019 Gartner Peer Insights Customers’ Choice for Endpoint Protection Platforms, zoals aangekondigd door Gartner.

Deze onderscheiding is gebaseerd op een beoordeling van vendors door geverifieerde professionele  eindgebruikers – waaronder IT-professionals of bedrijfsgebruikers die ervaring hebben met het kopen, implementeren of gebruiken van de bedrijfsoplossing die ze aan het beoordelen zijn. Er wordt rekening gehouden met zowel het aantal eindgebruikersrecensies als de algemene gebruikersbeoordelingen.

 

253 bedrijfsgebruikers beoordeelden ESET Endpoint Security en gaven het een score van 4,6 op 5 in alle criteria, zoals het erkennen van de oplossing op eenvoudige implementatie, betrouwbaarheid, snelheid van leveranciersrespons en kwaliteit van technische ondersteuning.

 

ESET kreeg erkenning in de categorie Middelgrote bedrijven (50 miljoen – 1miljard US$). Een netwerk- en beveiligingsbeheerder in de gezondheidszorg merkte op dat de oplossing “Een eenvoudige eerste implementatie” en “verschillende configuratie-opties” bood. Middelgrote bedrijfsgebruikers merkten ook op dat “de ervaring eenvoudig te volgen was en de vertegenwoordigers het proces voor ons onberispelijk maakten”.

 

Bovendien ontving ESET ook erkenning uit de categorie “Europa, Midden-Oosten en Afrika”. Een systeemingenieur in de mediasector gaf het volgende aan: “Met het krachtige management hadden we de tools die we precies nodig hadden om aan de eisen van onze diverse bedrijfsomgeving te beantwoorden”.

 

Recensies van bedrijfsgebruikers zijn onder meer:

“Ik vertrouw op deze applicatie zowel voor mijn persoonlijke als werkomgeving. Het beschermt ons bedrijfsnetwerk en geeft ons gemoedsrust want we weten dat al onze gegevens veilig zijn,” aldus een verantwoordelijke digitale marketing in de distributiesector.

 

“ESET heeft het heel goed gedaan in onze organisatie. Het heeft ons, de eindgebruikers, de mogelijkheid gegeven om te zorgen dat onze documenten veilig zijn en dat er geen onderliggende kwetsbaarheden zijn,” Chief Solutions Manager in de dienstensector.

 

Chief Business Officer Ignacio Sbampato legt uit: ESET is bijzonder trots dat het genoemd werd als een van 2019 Gartner Peer Insights Customer’s choice for Endpoint Protection platforms. Deze erkenning is voor ons het bewijs van onze toewijding om ondernemingen betrouwbare en vernieuwende beveiligingsoplossingen te bieden. Eindpuntbeveiliging is meer dan ooit van kapitaal belang voor bedrijven en het is natuurlijk van het grootste belang dat onze gebruikers beschermd worden. Een dergelijk positief antwoord van klanten krijgen en weten dat onze oplossingen organisaties beschermen, is de reden waarom we doen wat we doen. ”

 

Voor meer informatie over de keuze van klanten in Gartner Peer Insights, klik hier.

Waarschuwing van Gartner:

Gartner Peer Insights Customers’ Choice is een weergave van de subjectieve meningen van individuele eindgebruikers recensies, evaluaties en gegevens die worden toegepast volgens een gedocumenteerde methodologie; ze vertegenwoordigen noch de standpunten noch een goedkeuring door Gartner of zijn dochterondernemingen.

 

Voor het gratis e-book over gegevensbescherming, bezoek  https://www.eset.com/be-nl/zakelijk/data-protection-ebook/

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business