Deals

Bespaar nu op Dyson-ventilatoren die je huis verwarmen

Dyson Purifier Hot+Cool HP10
© Dyson
Wist je dat Dyson ook luchtreinigers heeft die je huis kunnen verwarmen? Maak kennis met de Dyson Purifier Hot+Cool. Tijdelijk kan je er ook enkele tientjes op besparen.

Nu het winterseizoen in aantocht is, zetten mensen massaal de verwarming aan om de temperatuur op een aangenaam niveau te krijgen. Het is echter behoorlijk kostbaar om je hele huis te verwarmen als je eigenlijk steeds in dezelfde ruimte zit. Een elektrische verwarming kan dan uitkomst bieden, al zijn die niet altijd even efficiënt. De Purifier Hot+Cool-serie van Dyson is gelukkig wel een stuk efficiënter. Dat komt doordat de luchtreiniger de warme lucht direct over je heen blaast, waardoor het sneller aangenaam warm aanvoelt.

Dyson heeft verschillende varianten van de Hot+Cool in zijn assortiment, waaronder de HP10 en de HP09. Het eerstgenoemde model is de meest betaalbare luchtreiniger die je huis verwarmt, met een adviesprijs van net geen 490 euro. Tijdelijk koop je de Purifier Hot+Cool HP10 echter al voor 449 euro. De Hot+Cool HP09 is een stuk duurder, maar verwijdert ook formaldehyde, een schadelijke stof die door meubels en andere materialen in huis wordt uitgestoten.

Ventilator en luchtreiniger in één

Waar de Purifier Hot+Cool HP10 je kamer in de winter kan verwarmen, zorgt hij er in de zomer juist voor dat het iets koeler aanvoelt. De HP10 werkt namelijk ook als ventilator door (niet-gekoelde) lucht in de kamer rond te blazen, zodat het wat frisser lijkt. Hoe sterk de ventilator zijn werk doet, hangt af van de gekozen stand.

Uiteraard is de Purifier Hot+Cool in de eerste plaats een luchtreiniger die dankzij het HEPA- en koolstoffilter vuile deeltjes uit de lucht kan verwijderen. Het HEPA-filter moet je om de zoveel tijd vervangen, terwijl het koolstoffilter een leven lang meegaat. Een leuk detail is dat je via het scherm van de HP10 kunt zien hoe schoon (of vuil) de lucht in je woning is. Voor de bediening van de luchtreiniger gebruik je de meegeleverde afstandsbediening.

Scoor nu korting op de Dyson-luchtreiniger

De Purifier Hot+Cool HP10 is tijdelijk veertig euro goedkoper bij Coolblue. Let op: de voorraad is beperkt, dus sla snel je slag als je deze winter je kamer wilt verwarmen met de luchtreiniger. Heb je de verwarmingsfunctie niet nodig en zoek je gewoon een betaalbare luchtreiniger? Dan kun je ook kiezen voor de iets duurdere Purifier Cool Formaldehyde, die nu tijdelijk ook een paar tientjes goedkoper is.

coolbluedealsdyson

Gerelateerde artikelen

Volg ons

€350 korting op de Tenways CGO600

€350 korting op de Tenways CGO600

Bekijk de CGO600