TechPulse op Telegram: abonneer je op onze dagelijkse nieuwsbrief

Telegram Daily TechPulse 3.0
© TechPulse
TechPulse goes Telegram. Blijf dagelijks op de hoogte van het laatste technologienieuws via onze gratis, no-nonsense en spamvrije Telegram-nieuwsbrieven. Volg de Pulse, volg TechPulse!

TechPulse houdt je sinds 2016 dagelijks op de hoogte van het laatste technologienieuws. Dit doen we niet alleen via onze website – je kan ons uiteraard ook volgen via Facebook en Instagram. Maar ook dat is nog niet alles. We hebben al enige tijd onze eigen Telegram-nieuwsbrief. Dagelijks sturen we daar een (korte) samenvatting van het nieuws dat die dag verscheen.

Ideaal voor als je niet de tijd hebt het technologienieuws doorheen de dag bij te houden. Je ontvangt de nieuwsbrief steeds vlak voor etenstijd, zodat je meteen bij bent met de laatste ontwikkelingen. Deze brief wordt vijfmaal per week uitgezonden via het TechPulse-kanaal op Telegram. In het weekend zullen we je niet (nooit!) storen. Beloofd.

Ken je Telegram nog niet? Eigenlijk is het niets meer dan een privacyvriendelijke variant op WhatsApp. De ontwikkelaars van de chatdienst beloven je data niet door te sturen aan adverteerders. Een pijnpunt waar juist WhatsApp moeite mee heeft: die chatdienst wisselt nogal graag data uit met moederbedrijf Meta en haar platformen, Instagram en Facebook. Een bijkomend voordeel van Telegram is dat je telefoonnummer afgeschermd blijft voor andere gebruikers als je dit zo instelt*.

  • Heb je nog geen Telegram? Download de app hier voor iOS of Android.

*TechPulse verzamelt ook geen persoonlijke data via het platform.

TechPulse op Telegram

Wil je via Telegram op de hoogte blijven van technologienieuws? Abonneer je dan zeker op onze gratis, no-nonsense én spamvrije nieuwsbrief vol technologische hoogstandjes.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van het moment

De beste elektronica-acties van het moment

Bekijken bij bol.com

Business