Nieuws

OutlookParameterGUI 1.0.1

Vertoont MS Outlook plots problemen, dan kan je het programma altijd nog proberen op te starten vanaf de opdrachtregel, met een aangepaste parameter. Dankzij OutlookParameterGUI heb je die lijst met mogelijke parameters altijd bij de hand.

Het programma doet niet veel, maar kan absoluut handig zijn op het moment dat je Outlook op een aangepaste manier wil opstarten. Zoals de naam al aangeeft, toont OutlookParameterGUI je een lijst met alle mogelijke opstartparameters. Wij tellen er dertig, waaronder /cleandmrecords, /cleanrules, /designer, /nopreview, /safe:2 en /sniff.

[download_file]

Bij elke parameter krijg je bovendien de nodige (Engelstalige) uitleg. Zo zijn er parameters om Outlook zonder extensies op te starten, of zonder leesvenster, of om ervoor te zorgen dat ongeldige registeringangen worden verwijderd in een poging om corrupte Outlook-profielen weer in de plooi te krijgen.

Zodra je de gewenste parameter hebt geselecteerd, hoef je maar de Start-knop in te drukken: OutlookParameterGUI zorgt er dan voor dat Outlook met de gekozen parameter wordt opgestart.

We zeiden het al: OutlookParameterGUI doet niet veel, maar het kan best leerzaam zijn en je in tijden van ongemak heel wat frustraties besparen.

downloadsoutlookoutlookparameterguisoftware

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen