Nieuws

Levering HTC One opnieuw uitgesteld

De levering van HTC's nieuwe vlaggenschipsmartphone, de HTC One, is opnieuw uitgesteld. Het toesel zou nu pas midden mei bij ons in de rekken liggen.

De HTC One krijgt overal lovende reviews en wordt bestempeld als het beste toestel dat de Taiwanese fabrikant tot nu toe gebouwd heeft. Maar voorlopig is de smartphone bij ons nog steeds niet te koop.

In een bericht aan onze redactie laat HTC nu weten dat de eerste pre-orders naar verwachting in de tweede helft van mei worden uitgeleverd. Het toestel moet normaal vanaf dat moment verkrijgbaar zijn. De pre-order actie van de HTC One in combinatie met de HTC Media Link HD wordt verlengd tot en met 15 juni 2013.

[related_article id=”161563″]

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat de HTC One midden maart zou verschijnen. Die datum werd toen al eens uitgesteld tot midden april, naar verluidt vanwege problemen met de levering van cameracomponenten. Dat werd echter nooit door HTC bevestigd.

Ook deze keer is de uitleg schaars. HTC wijt de vertraging aan ‘een wereldwijde grote vraag’. In andere landen zal het toestel al iets eerder in de winkelrekken liggen.

De nieuwe vertraging betekent dat de Samsung Galaxy S4, de grote concurrent van de HTC One, nog eerder in de rekken zal liggen. Die zou bij ons vanaf 27 april beschikbaar moeten zijn en kan de verkoop van de HTC One wel eens stevig onder druk zetten.

beschikbaarheidhtchtc onemobielnieuwssmartphone

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen