Deals

Dit zijn Coolblue’s beste soldendeals op smartwatches

Coolblue winkel Kuurne
© Coolblue
Kan je wel een nieuwe smartwatch gebruiken? Tijdens de soldenperiode zijn ze fors goedkoper: dit zijn de soldendeals op smartwatches die je echt niet mag missen.

Eerder schreven we al over de onverslaanbare soldendeals van Coolblue. Zo koop je de Tab A9 Plus (256 GB) van Samsung nu voor slechts 189 euro, en de Galaxy Watch 4 kost je nu ook maar 119 euro. Daarnaast zijn er nog veel meer smartwatches die je tijdelijk voor veel minder geld kunt aanschaffen: er zijn 58 smartwatches met (inruil)korting verkrijgbaar. Je hebt keuze uit modellen van Garmin en Samsung.

Koop ze met ecocheques

Heb je net ecocheques ontvangen? Goed nieuws: die kun je ook uitgeven aan een smartwatch. Vrijwel alle horloges die Coolblue verkoopt, kun je met de cheques aanschaffen. Daarvoor hoef je sinds kort niet meer langs de winkel: digitale cheques van Edenred, Monizze en Pluxee kun je ook online uitgeven. Overschrijdt de prijs van de gekozen smartwatch het beschikbare bedrag, dan betaal je het resterende bedrag gewoon via een van de andere betaalmethodes.

Soldendeals op smartwatches

Coolblue noemt Apple wel op zijn soldenpagina, maar de smartwatches van dat merk zijn niet echt in de aanbieding. Je geniet alleen van een maximale inruilwaarde van 170 euro wanneer je een onbeschadigde Apple Watch inlevert. Smartwatches van Garmin en Samsung zijn tijdens de solden wel flink goedkoper. Hieronder vind je de deals die je echt niet mag missen:

  1. Samsung Galaxy Watch 4 (40 mm) – 119 euro
  2. Samsung Galaxy Watch 6 Classic (43 mm) – 229 euro (de reguliere Watch 6 kost nu slechts 189 euro)
  3. Garmin Vivoactive 5 – 259 euro
  4. Garmin Fenix 7S Solar (42 mm) – 569 euro
  5. Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45 mm) – 229 euro

Meer fitnessaccessoires

Wil je tijdens het sporten nog (draadloos) muziek luisteren? Tijdens de solden, die lopen tot en met 31 juli, geniet je ook van korting op diverse draadloze oortjes. De Elite 5 van Jabra kost nu geen 99 maar 79 euro, en ook de zeer positief ontvangen LinkBuds S van Sony zijn een stuk goedkoper (119 euro). Meer soldendeals? Klik op de knop hieronder voor het volledige overzicht.

    coolbluedealssmartwatchessoldenwearables

    Gerelateerde artikelen

    Volg ons

    Bespaar tot 83% op Surfshark One

    Bespaar tot 83% op Surfshark One

    Bekijk prijzen