Deals

Back to school-deals van start bij Coolblue: dit zijn de uitschieters

Coolblue
© Coolblue
Nu de zomervakantie op zijn einde loopt, is de ‘back to school’-gekte terug van weggeweest. Bij Coolblue zijn er heel wat scherpe elektronicadeals te scoren. We zetten de beste voor je op een rij.

School: we hoeven er allang niet meer aan te denken, en toch blijft de back to school-periode een interessant moment om nieuwe elektronica aan te schaffen. Tijdens deze periode scoor je namelijk heel wat kortingen op desktops, laptops en schermen. Ook de accessoires die je nodig hebt als je weer naar school (of kantoor…) moet, koop je tegen lagere prijzen. Neem de AirPods Pro 2 met USB-C: die kosten normaal 259 euro, maar voor back to school is de prijs bij Coolblue verlaagd naar 239 euro.

Datzelfde zien we bij heel wat elektronica. Kun je niet meteen beslissen of wil je de tijd nemen om de deals te bekijken? Bij Coolblue zijn de deals beschikbaar tot en met 22 september. Heb je snel nog een muis of ander accessoire nodig? Dan heb je geluk: bij Coolblue heb je je pakketje al de volgende dag in huis, mits je voor 23:59 bestelt. Levering is bovendien altijd gratis.


Wil je zelf door alle back-to-school-deals van Coolblue scrollen (636 in totaal)? Via deze pagina bekijk je alle deals. Hieronder vind je voor alle hoofdcategorieën een link naar de beste deals:

Beste back to school-deals bij Coolblue

Zoals gezegd zijn er behoorlijk wat deals te verkennen: 636 in totaal. Wij hebben alvast de beste back-to-school-deals van Coolblue voor je op een rij gezet, in willekeurige volgorde en inclusief de dealprijs:

Er zijn nog veel meer deals te ontdekken. Heb je nog een wasmachine of droogkast nodig voor op je kot? Ook daarop kun je besparen, zodat het studiejaar toch nog enigszins betaalbaar van start gaat.

back to schoolcoolbluedeals

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen