‘Mannen met iPhone zijn aantrekkelijker’

Een man met een iPhone is betrouwbaarder en heeft een goede baan, want hij kan zich zo’n smartphone permitteren. Daarom heeft hij meteen een streepje voor bij ruim de helft van de vrouwen. Althans volgens een onderzoek van een Britse iPhoneverkoper.

Neem er een vat zout bij en laat u verbazen door de onderzoeksresultaten van de webwinkel Phones 4u. Uit hun enquête blijkt namelijk dat 54 procent van de 1.500 ondervraagde vrouwen eerder met een man die over een iPhone beschikt zou afspreken dan met een man die er geen heeft. Een objectief onderzoek van de verkoper? Nee, dacht het niet.

Wat nu volgt is dan ook slechts bedoeld als vermaak. 37 procent geeft aan dat een man met iPhone betrouwbaarder is en dat de kans op een tweede date daarom aanzienlijk groter is. Eén respondent zegt: “Als hij een iPhone heeft, is hij vast intelligent en welgesteld.” Nog een andere stelt: “Als hij het geld heeft voor een iPhone, heeft hij vast een goede baan.”

[related_article id=”152275″]

Mannen, doe er jullie voordeel mee. En (Britse) vrouwen, wees niet zo naïef. Uit een recent onderzoek blijkt namelijk dat het inkomen van de mannelijke iPhonebezitters lager ligt dan het Britse gemiddelde. 

hardwareiphonemannieuws

Gerelateerde artikelen

Volg ons

€350 korting op de Tenways CGO600

€350 korting op de Tenways CGO600

Bekijk de CGO600