Nieuws

Eerste hebbedingen op Mobile World

De eerste dagen van het Mobile World Congress zijn al erg positief verlopen: Samsung, Sony Ericsson en LG stellen er nieuwe hebbedingen voor.

Samsung pakt uit met de Galaxy S II. Het bedrijf rust de telefoon uit met een Super Amoled Plus-scherm met een resolutie van 480 bij 800 pixels en een diagonaal van 4,3 inch. Dat van de Galaxy S meet 4 inch en maakt gebruik van de ‘gewone’ Super Amoled-technologie. Het nieuwe scherm beschikt over de helft meer subpixels, wat zich in een helderder en kleurrijker beeld moet vertalen.

Sony Ericsson toont de Xperialijn: de presentatie van de fabrikant op de beurs is gebaseerd op vier nieuwe Xperiamodellen: Arc, Play, Neo en Pro. Afgelopen maanden zijn deze toestellen al meermaals in het nieuws gekomen dankzij meerdere lekken.

LG komt dan weer met een Android 3.0-tablet en een 3D-smartphone op de proppen. De fabrikant heeft de Optimus Pad uitgerust met twee camera’s van 5 megapixel. Deze zijn in staat om stereoscopische beelden op te nemen. Vervolgens is het mogelijk om de beelden te bekijken met een speciaal brilletje.

De nieuwe LG Optimus 3D heeft een scherm van 4,3 inch, maar toch een handige vierpuntsnavigatie. De Optimus 3D bevat een 1 GHz-dualcoreprocessor, dualchannel- en dualmemory-achitectuur. De smartphone kan tevens 3D-inhoud opnemen, weergeven en delen.

lgmobilemobileworldmwc2011nieuwssamsungsony-ericsson

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen