Nieuws

Sony’s Music Unlimited op 12 april in België

Sony"s muziekstreamingdienst komt op 12 april naar België en Nederland. Dat is een maand vroeger dan aanvankelijk aangekondigd werd. De filmdienst Video Unlimited is voor na de zomer.

Naar aanleiding van een artikel op NU.nl over een vervroegde start van Music Unlimited in Nederland, bevestigde Sony ons vandaag dat de streamingdienst ook in België op 12 april van start gaat. 

Concurrentie voor Spotify
Music Unlimited is een rechtstreekse concurrent voor Spotify en co, en is reeds in enkele Europese landen actief. De catalogus omvat momenteel van zo’n 15 miljoen nummers.

Om te kunnen genieten van Sony’s streamingdienst heb je een abonnement nodig. Momenteel kost een basisabonnement in andere Europese landen 3,99 euro per maand en een premiumabonnement maandelijks 9,99 euro.

Met het basispakket kan je luisteren naar radiostreams zonder reclame en allerlei afspeellijsten per genre. Wanneer je het premiumpakket neemt kan je zelf je afspeellijsten samenstellen.

Video Unlimited
Naast een muziekdienst plant Sony ook nog de uitrol van een videodienst. Met Video Unlimited kan je HD-films met Nederlandse ondertitels rechtstreeks streamen naar je Sony-apparaten zoals een PlayStation 3. Deze dienst wordt verwacht na de zomer.

audiomusic unlimitedmuzieknieuwssonystreamingvideo unlimited

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen