Nieuws

Infinity Blade II: snoepgoed voor je ogen

Infinity Blade II is zonder twijfel het spel dat het best de grafische mogelijkheden toont van de nieuwe iPad en zijn retina-scherm.

Dat betekent onwaarschijnlijk mooie graphics met veel visueel snoepgoed. Het spel draait rond een eenzame krijger die telkens mano a mano de strijd aangaat met andere vechters en monsters. Je had het wellicht al geraden dankzij de titel, maar hij doet dat dus met een zwaard.

[related_article id=”161563″]

De gameplay bestaat er dus in om goed getimede vegen over het scherm slagen te blokkeren en af en toe je tegenstander een steek toe te dienen. Tussen elk gevecht is er meestal een tussenfilmpje, zodat je het gevoel hebt te participeren in een verhaal. Gelukkig maar, want anders zou de actie misschien snel vervelen.

Infintiy Blade II is vooral een mooie showcase. Het toont wat mogelijk is op de iPad als ontwikkelaars het onderste uit de kan halen. Het is wel leuk spelen, maar niet bij iedereen zal het een blijvertje zijn.

Infinity Blade II is beschikbaar voor de iPhone (vanaf iPhone 3GS), iPod Touch (3de generatie en hoger) en de iPad. Het spel kost 5,49 euro

appreviewappsdownloadsgamesinfinity bladeinfinity blade iiipadiphoneipod touchmobielnew ipadretinasoftware

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen